čista inspiracija

Mnogo starije dive mogu da uče od nje: Blu Ajvi ima samo 12 godina i jedna je od najbolje obučenih na dodeli Gremija

1

Ćerka repera Džej Zija i pevačice Bijonse pojavila se na 66. ceremoniji dodele nagrada Gremi u izdanju koje je zasenilo mnoge muzičke zvezde

Blu Ajvi Karter na dodeli Gremija 2024.
Blu Ajvi Karter na dodeli Gremija 2024.foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Blu Ajvi Karter, ćerka Džej Zija i Bijonse, osvojila je svog prvog Gremija kada je imala samo devet godina, a sada je ponovo na ceremoniji dodele ove nagrade bila jedna od najzapaženijih.


Ona je izašla na binu sa svojim ocem na 66. dodeli Gremija, dok je Džej Zi primao priznanje Dr Dre Global Impact Award, a izgledala je kao da joj je vrlo neprijatno dok je reper držao govor.


On se, naime, osvrnuo na to što njegova supruga Bijonse nikada nije nagrađena za najbolji album godine, iako je rekorderka po broju osvojenih Gremija, sa čak 32 priznanja.

Ne bih da posramim ovu mladu damu, ali ona ima više Gremija od bilo koga i nikada nije osvojila nagradu za album godine – rekao je. – Čak i po vašim merilima, to jednostavno nema smisla. Razmislite. Najviše Gremija, a nikada nije dobila nagradu za album godine. Ne ide to tako.

Blu je delovala kao da bi radije bila negde drugde dok je Džej Zi poručivao nekima od nominovanih da "ne zaslužuju da budu tu", ali je svakako mogla da bude zadovoljna time kakve će komentare modni svet imati o njenom izdanju.

 

Blu Ajvi Karter i Džej Zi na 66. dodeli Gremija
Blu Ajvi Karter i Džej Zi na 66. dodeli Gremijafoto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dvanaestogodišnja devojčica, koja je do pre nekoliko meseci igrala na Bijonsinoj turneji, ponela je, naime, off-white haljinu modne kuće Vivienne Westwood o kakvoj maštaju mnogo starije zaljubljenice u modu.


Blu Ajvi se pojavila u vrlo elegantnoj toaleti koja ima spuštene bretele, korset i od kukova se širi i pada do kolena, a kombinovala ju je sa čizmicama brenda Larroude Dolly i belom clutch torbicom.

 

Blu Ajvi Karter i Džej Zi na 66. dodeli Gremija
Blu Ajvi Karter i Džej Zi na 66. dodeli Gremijafoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Devojčica je izgledala vrlo elegantno, a mnoge je podsetila na njenu majku na početku karijere. "Bijonse???", "Na trenutak sam pomislila da je Bi pored Džej Zija", "Bijonse ne mora da brine za svoje nasleđe"... neki su od komentara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse

 

makonda-tracker