remek-delo

JEDAN DETALJ je dovoljan da svi ostanu u njenoj senci: Bijonse znamo 26 godina – i u LEPŠEM IZDANJU JE NISMO VIDELI

0

R'n'B diva Bijonse proteklih godina retko se pojavljivala na crvenom tepihu, a sada se vratila posebnim povodom i zasenila čak i zvezdu večeri Tejlor Svift

Bijonse se uvek izdvaja stilom, a na premijeri filma Tejlor Svift ostavila je sve bez daha
Bijonse se uvek izdvaja stilom, a na premijeri filma Tejlor Svift ostavila je sve bez dahafoto: EPA/JUSTIN LANE

Slavna Bijonse u poslednje vreme prilično bira na kojim će se javnim događajima pojavljivati, ali je, uprkos tome što je upravo okončala dugu i napornu turneju Renaissance Tour, sada odlučila da podrži mlađu koleginicu.


Iako su mnogi očekivali da će R'n'B diva otići na odmor s porodicom, ona je ostala u Los Anđelesu kako bi prisustvovala premijeri koncertnog filma Taylor Swift: The Eras Tour.

 

Ona godinama ima prijateljski odnos s kantautorkom Tejlor Svift, koja je održala uspešnu turneju paralelno s njom, a Bijonse je požurila da među prvima pogleda ovo ostvarenje.

 

Bijonse je za ovu priliku odabrala futurističko modno izdanje koje ne bi svako ni umeo ni smeo da iznese. U pitanju je kombinezon Lakvana Smita i njegovog brenda LaQuan Smith, model u potpunosti pripijen uz telo. Crni kombinezon koji je deo Smitove ready-to-wear kolekcije za proleće i leto 2023. ima kvadratni izrez i ističe Bijonsinu savršenu figuru, a jedan detalj ga izdvaja iz mora sličnih modela.

 


Pevačica je, naime, ponela i metalni top inspirisan viteškim grudnim oklopima, i to verziju izlivenu u obliku ženskih grudi, koja se izdvaja i bojom tamnog srebra.


Tejlor Svift je, ponosna i zahvalna zbog podrške najveće muzičke zvezde našeg vremena, na Instagramu podelila njihove zajedničke fotografije i emotivnu poruku.

 


Drago mi je što nikad neću saznati kakav bi mi život bio bez Bijonsinog uticaja – napisala je Tejlor. – To kako je mene i svakog umetnika naučila da kršimo pravila i prkosimo industrijskim normama. Njena velikodušnost. Njena otpornost i svestranost. Ona je bila putokaz kroz moju karijeru i to što se večeras pojavila za mene je kao bajka.

 

BONUS VIDEO

Bijonsine tehnike za uspeh

 

makonda-tracker