(foto)

Glumili su zajedno, vole se GODINAMA: Najslađi mladi glumački par ne krije svoju ljubav, a sad su raznežili Beograd

0

Mladi glumački par pozirao je, držeći se za ruku, na predstavljanju prve epizode treće sezone serije "U klinču".

Đorđe Mišića već godinama voli koleginicu
Đorđe Mišića već godinama voli koleginicufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumačka i autorska ekipa, kao i mediji, prisustvovali su premijeri prve epizode treće sezone serije "U klinču", gde su se pojavili brojni glumci, uključujući Martu Bogosavljević, ali i mladi par Đorđe Mišina i Nina Perišić.

 

Mladog glumca, koji glumi i u seriji "Azbuka našeg života" ne viđamo toliko često u javnosti s partnerkom, ali oni svoju ljubav ne kriju.

 

Nina Perišić je studije glume upisala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a nakon velikog uspeha serije "U klinču", Đorđe i Nina pojavili su se zajedno na jednom događaju i nisu krili da su u vezi.

 

Upravo predstavljanje prve epizode nove sezone bio je povod da nasmejani i držeći se za ruku, poziraju medijima.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac je jednom prilikom otkrio da živi s devojkom.

 

Nedavno sam se preselio u novi stan sa devojkom, tako da ću prvi put kao gost doći kući da slavim ovaj praznik sa porodicom. Uživamo u pripremanju hrane i iskoristićemo priliku da uveličamo trpezu našim malim doprinosom – rekao je Đorđe u uskršnjem intervjuu za Kurir 2022. godine.

 

Đorđe Mišina, Nina Perišić
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Par se povremeno pojavljivao zajedno na raznim događajima u Beogradu, a Đorđe je ponosno govorio da su nekoliko projekta radili zajedno.

 

– Imali smo javno čitanje u Parobrodu, kao i predstavu “Sumnjivo lice”. Nikada ne znate kako ćete sa svojim partnerom funkcionisati na sceni, bez obzira što se mi stvarno podržavamo i spremamo jedno drugo za kastinge i audicije. Jedan drugom smo zaista velika podrška. Nikada ne znate kako će to biti na sceni i da li će naš odnos uticati na ostale kolege. Ali mi smo zaista zajedničke projekte odradili profesionalno i imali sreću da je sve ispalo dobro. Razdvojili smo poslovno od privatnog i nikada se ne ponašamo na probama kao par, već kao kolege -– rekao je on jednom prilikom i dodao da Nina ima ogroman talenat.

 

Ja sam najsrećniji kada osoba pored mene, sa kojom provodim vreme, bude takođe srećna i uspešna u poslu kojim se bavi. Ako je ona srećna, ja sam još srećniji – tvrdi Mišina.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Đorđe Mišina došao da podrži prijatelja i kolegu Vojaža iz serije U klinču

 

makonda-tracker