iskrena

Godine su proveli zajedno, a onda je našla novu ljubav i sreću: Šta danas Marija Bergam misli i kaže o Raši Bukviću?

0

Marija Bergam vratila se sa porodiljskog odustva, a ne krije šta danas misli o svom bivšem suprugu Radivoju Bukviću.

Marija Bergam vratila se glumačkim obavezama nakon porodiljskog odsustva
Marija Bergam vratila se glumačkim obavezama nakon porodiljskog odsustvafoto: Marina Lopičić

Glumica Marija Bergam proslavila se u serijama "Senke nad Balkanom", "12 reči" i "Vojna akademija", a trenutno je aktuelna zbog uloge Fibi u novoj predstavi "Prijatelji", nastaloj po uzoru na čuveni sitkom. 

 

Marija Bergam važi za jednu od najodmerenijih domaćih glumica, koja ne ističe privatni život u prvi plan, a javnom životu vratila se pre par meseci, posle porodiljskog odsustva, na kom je uživala sa sinom, ćerkom i suprugom, koji nije javna ličnost.

 

Glumica se pre nekoliko dana pojavila na konferenciji za medije održanoj povodom promocije predstave "Prijatelji", pa još jednom pokazala vrlo šik stil po kom je prepoznatljiva, ali i progovorila za medije o nekim privatnim detaljima.

Naime, poznato je da se od prvog supruga, glumca Radivoja Raše Bukvića razvele pre četiri godine, nakon pet godina braka. O njihovom odnosu nakon rastanaka se dugo spekulisalo, a na konferenciji su Mariju pitali da li je Raši čestitala na postignutom uspehu sa ekipom filma “Čuvari formule”.

 

Marija Bergam, Radivoje Bukvić
foto: Damir Dervišagić

Naravno, film je fantastičan, ta priča je neverovatna, to samo život može da stvori. Radivoje je savršen glumac, divan je u toj ulozi i mnogo se radujem zbog njega i svetskog uspeha koji je film doživeo — istakla je Marija, koja sa Rašom ima sina Danila (8), pa za Blic otkrila kako postiže da bude posvećena majka i aktivna glumica.

 

Bitno je praviti pametan izbor. To je početnička greška kada uzimaš previše na sebe. Velika je odgovornost zbog dece, mora čovek biti pametan sa vremenom i ne sme se prihvatati previše, već koliko objektivno možeš da uradiš, da ostaneš u stanju da se lepo brineš o njima. Svakako, velika mi je radost što sam se vratila poslu — objasnila je glumica.

 

1 / 6 Foto: Zorana Mandic/ATAImages

 

Bonus video

Petar Strugar: Obožavam Mariju Bergam

 

makonda-tracker