duga ljubav

Znate li koja glumica je devojka Đorđa Mišine? Mladi glumac iz serije "Azbuka našeg života" dugo je srećno zaljubljen

0

U svakoj prilici u kojoj vidimo glumca na javnim događajima, on je u društvu svoje partnerke

Đorđe Mišina igra Luku u seriji 'Azbuka našeg života'
Đorđe Mišina igra Luku u seriji "Azbuka našeg života"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mladi glumac Đorđe Mišina ostvario je uloge u nekolicini uspešnih projekata, a u poslednje vreme ga ponovo gledamo kao Luku Popovića u drugoj sezoni serije "Azbuka našeg života".


Đorđe je proteklih godina igrao u serijama "U klinču", "Ubice mog oca" i "Žigosani u reketu" i više predstava, a učestvovao je i u stranim produkcijama, pa je publika imala priliku da ga gleda i filmovima "Nećeš biti sama", "Klanica" i "Mašina".


Popularni glumac je za kratko vreme postigao mnogo uspeha, a među onima koji su mu pružali najveću podršku je njegova dugogodišnja devojka, takođe glumica.

U pitanju je lepa Novljanka Nina Perišić, koja je studije glume upiasla na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.


Nakon velikog uspeha serije "U klinču", Đorđe i Nina pojavili su se zajedno na jednom događaju i nisu krili da su u vezi, a Mišina je jednom prilikom otkrio da sa svojom emotivnom partnerkom živi.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Nedavno sam se preselio u novi stan sa devojkom, tako da ću prvi put kao gost doći kući da slavim ovaj praznik sa porodicom. Uživamo u pripremanju hrane i iskoristićemo priliku da uveličamo trpezu našim malim doprinosom – rekao je Đorđe u uskršnjem intervjuu za Kurir 2022. godine.


Par se povremeno pojavljivao zajedno na raznim događajima u Beogradu, a poslednji put smo ih videli zagrljene na premijeri predstave "Limeni doboš" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u decembru prošle godine.

 

Đorđe Mišina i Nina Perišić na premijeri predstave 'Limeni doboš'
Đorđe Mišina i Nina Perišić na premijeri predstave "Limeni doboš"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Istog meseca, Đorđe i Nina pokazali su na Instagramu kako su se proveli na odmoru u Italiji, i to, između ostalog, u najromantičnijim gradovima severa Apenina – Veroni i Veneciji.

 

Đorđe Mišina i Nina Perišić u Veneciji
Đorđe Mišina i Nina Perišić u Venecijifoto: @misina_djordje/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jadran Malkovič otkrio temu misterioznog domaćeg projekta

 

makonda-tracker