(FOTO)

Retko ih vidimo zajedno, a jasno je — DIVAN SU PAR: Matea Milosavljević i Miloš Petrović Trojpec na premijeri "Nedelje"

1

Glumački par Matea Milosavljević i Miloš Petrović Trojpec pojavili su se zajedno na premijeri filma o Džeju Ramadanovskom.

Matea Milosavljević i Miloš Petrović Trojpec
Matea Milosavljević i Miloš Petrović Trojpecfoto: Katarina Drajic/ATAImages

Na premijeri filma "Nedelja" okupio se veliki broj poštovalaca pevača Džeja Ramadanovskog, od njegove porodice, do estradnih umetnika, glumaca... Bilo je mnogo poznatih, među njima i porodica Ražnatović, ministarka Dubravka Đedović Handanov i njen suprug Damir Handanović...

 

Nisu pak izostali ni popularni srpski glumci, a neki su se pojavili zajedno u svojstvu para!

 

Reč je o Matei Milosavljević i Milošu Petroviću Trojpecu, mladom paru iz glumačkog sveta koji uživa u ljubavi, ali ne eksponira se često.

Vesti o njihovoj romansi pojavile su se prošle godine, a od tada smo retko kada mogli da ih vidimo na ovakvim javnim događajima, premda na Instagramu postoje njihove zajedničke fotografije.

 

Matea i Trojpec na premijeri 'Nedelje'
Matea i Trojpec na premijeri "Nedelje"foto: Katarina Drajic/ATAImages

I jasno je — savršen su par!

 

— Njih dvoje su se upoznali u septembru 2019. godine na snimanju filma i serije "Hotel Beograd", gde su oboje igrali epizodne uloge. Od tada su ostali u kontaktu, a i često su se viđali jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. U poslednjih nekoliko meseci njihovo druženje je postalo sve intenzivnije, provodili su dosta vremena zajedno, stalno su se čuli i ljubav im se dogodila spontano. Vezu su otpočeli letos i od tada se ne razdvajaju — ispričao je izvor za Informer.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Trejler filma “Nedelja”

 

makonda-tracker