"jorgovani"

Posle mnogo godina — ponovo kao LJUBAVNI PAR! Snimak Slobode Mićalović i Ivana Bosiljčića koji je razoružao publiku

1

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić mnogima su već godinama omiljeni par s malih ekrana.

Sloboda Mićalović kao Anđelka u 'Ranjenom orlu'
Sloboda Mićalović kao Anđelka u "Ranjenom orlu"foto: RTS Prikazuje/Youtube Printscreen

Obožavali smo ih kao gospođicu Anđelku i zgodnog avijatičara u seriji "Ranjeni orao", a potom su glumili ljubavni par u seriji "Nepobedivo srce".

 

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović definitivno su jedan od najpopularnijih srpskih filmskih parova, pa su mnoge obradovali svojom najnovijom saradnjoj.

 

Reč je o filmu „Jorgovani“, gde igraju ljubavni par, čije emocije ostaju u senci umetničke sujete i kolegijalne ljubomore. Pored Slobode i Ivana, u novom filmu „Jorgovani“ gledaćemo i Gordana Kičića, Milutina Mimu Karadžića, Isidoru Janković, Janu Bjelicu, Nebojšu Dugalića, Pavla Čemerikića, Jovana Jovanovića, Vahida Džankovića i Nenada Okanovića.

Društvenim mrežama širi se scena iz filma, gde oboje pevaju pesmu "Kad zamirišu jorgovani" Dina Merlina i Vesne Zmijanac, po kojoj je film i dobio naziv "Jorgovani.

 

A sad malo ona! — govori u sevdahu Ivan.

 

 

 

Ivana i Slobodu spojila je serija Zdravka Šotre "Ranjeni orao", a nakon toga njihova popularnost dalje je rasla.

 

 Želeo je da sazna sve o meni. Gde sam, odakle sam, ko sam, šta želim, šta mislim. I posle dve nedelje me je pozvao i ponudio mi tu ulogu. Iskreno, štivo mi nije bilo preterano zanimljivo, ali mi je ekipa bila fantastična. Toliko sam želeo da igram sa Slobodom Mićalović, Vojinom Ćetkovićem, Natašom Ninković, Marinkom Madžgaljem, Jasminom Ranković… Ta grupa ljudi me je privukla “Ranjenom orlu” – ispričao je Ivan Bosiljčić jednom prilikom o svojoj saradnji sa Šotrom.

 

Ivan je hteo ulogu u 'Ranjenom orlu' najviše zbog glumačke ekipe
Ivan je hteo ulogu u "Ranjenom orlu" najviše zbog glumačke ekipefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, njih dvoje su još tokm snimanja "Ranjenog orla" postali pravi prijatelji i jako su se lepo slagali i nakon snimanja "Nepobedivog srca".

 

Što se tiče Bosketa i mene, mnogo pričamo o privatnom životu. Dobro se poznajemo i jedno drugom dajemo korisne savete. Ja uglavnom branim žene kao i svaka žena, ali ono što mu govorim jeste da uživa sada u najdivnijem periodu koji tek počinje — rekla je svojevremeno za Story Sloboda, a Ivan se nadovezao:

 

Baš puno razgovaramo o tome. Mnogo sam se oslonio na njeno iskustvo oko beba. Uglavnom po njenim preporukama idemo dobrim stazama. To mi je vrlo dragoceno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Glumica Sloboda Mićalović peva 

 

makonda-tracker