njen stil

Na ovim čizmama bi joj pozavidela i Margo Robi! Naša mlada glumica ima odličnu ideju za uklapanje midi-haljine

0

Mlada glumica Marta Bogosavljević bila je glavna zvezda premijere prve epizode treće sezone serije "U klinču".

Marta Bogosavljević na premijeri treće sezone serije 'U klinču'
Marta Bogosavljević na premijeri treće sezone serije "U klinču"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada glumica Marta Bogosavljević deo je ekipe serije "U klinču", a Fakultet dramskih umetnosti, u klasi Srđana Karanovića, upisala je 2018. godine.

 

Pre serije "U klinču" glumila je u brojnim predstavama, a posebno se istakla ulogom Snežane u predstavi "Snežana i sedam patuljaka", ali je bila deti filmova "Ovuda će proći put", "Nedelja"; "Fitnesdžim", kao i serija "Državni službenik", "Južni vetar", "Pad", kao i serije "Sablja".

 

Zajedno sa svojim kolegama, glumačkom i autorskom ekipom, pojavila se na premijeri prve epizode treće sezone serije "U klinču", gde je prikazala interesantan dnevni stajling, koji lako može da bude i večernji!

 

 

Marta je ponela haljinu s vertikalnim prugama, uklopljenom uz sako identičnog motiva. Midi-haljina koju je nosila dopirala je do ispod kolena, bila potpuno pripijena, a u predelu dekoltea je imala suptilni detalj koji podseća na klasičnu kragnu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Uz ovakav autfit i dominantne tamne nijanse ona je uklopila špicaste pink čizme, klasični primerak barbiecore trenda, koji je započela pre nekoliko meseci Margo Robi s filmom "Barbi", a nastavila na crvenim tepisima, gde je nosila raznovrsna pink izdanja.

 

Pink komadi uvek su poželjni, a svaki stajling podignu na viši nivo, čega je i Marta bila svesna... i ubola pravo u metu!

 

Pink čizme Marte Bogosavljević
Pink čizme Marte Bogosavljevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Đorđe Mišina došao da podrži prijatelja i kolegu Vojaža iz serije U klinču

 

makonda-tracker