ne štedi

Svetlucavo, scenski, vrcavo i PRESKUPO: Aleksandra Prijović opčinila Banjaluku stajlingom koji je sve samo ne OBIČAN

1

Dani prolaze, turneja se nastavalja, a Aleksandra nastupa sa takvom energijom, da bi svi morali da joj kažu - bravo 

STAJLING ALEKSANDRE PRIJOVIĆ O KOJEM PRIČA BANJALUKA
STAJLING ALEKSANDRE PRIJOVIĆ O KOJEM PRIČA BANJALUKA foto: M.M./ATAImages

Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica na Balkanu, Aleksandra Prijović nastavlja svoje nastupe širom Balkana, a nedavno je oduševila publiku u Bajaluci.

 

Kao i uvek, ona mnogo truda polaže, osim na pevanje i na izgled, a dobro je poznato da su njeni stajlinzi veoma skupi i da ne štedi ni trud ni novac dok pažljivo bira svaki pojedinačni komad garderobe.

 

Za nastup prve večeri ona je odabrala veoma upadljivu kratku haljinu koja je bila sačinjena od bezbroj svetlucavih pločica koje su se presijavale u raznim bojama i koje su istakle vitku liniju koju ona ima godinama.

 

 

Ova haljina je prava mala modna magija, a kako i ne bi bila kad je potpisuje brend "Raban" i košta skoro 5.000 evra. Te večeri autfit je upotpunila i dugačkim, veoma upadljivim minđušama koje su dale top efekat i učinile da izgleda trendi, moderno i veoma elegantno.

 

 

Drugo veče bilo je rezervisano za komade koje svaka Srpkinja obožava, svetlucavi korset i kožne lateks pantalone koje su isticale njene duge noge i savršenu liniju.

 

Korset koji je odmah privukao pažnju trendseterki košta oko 1.200 evra, pa ga ne može priuštiti baš svaka žena, kao i veliki broj drugih komada koje je Aleksandra nosila na svojim nastupima koji ne staju već mesecima. 

Ako se pogledaju samo ova dva komada, haljina, s prve večeri i korset, sa druge, jasno je da je potrošila pravo malo bogatstvo na svoje autifite, a to je samo jedan mali deo onog što smo do sada imali priliku da vidimo i procenimo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Nastup Aleksandre Prijović u Kragujevcu 

 

makonda-tracker