MODNA MAGIJA

Komad za kojim uzdišu ljubiteljke mode i - KEJT MIDLTON: Severina ima suknju u kojoj nema šanse da budete NEPRIMEĆENE

0

Još jednom, Seve je održala modnu lekciju koja je fascinirala ljubiteljke mode

foto: Instagram / severina
foto: Instagram / severina

Pevačica Severina često je u centru pažnje medija ne samo zbog svog pevačkog umeća već i zbog svog veoma istančanog modnog ukusa i izbora koji često oduševi sve devojke i žene koje prate najnovije modne trendove.

 

I ovog puta Severina nije odolela, a da svoju novu odevnu kombinaciju ne podeli na društvenim mrežama. Na fotografiji koju je nedavno podelila mogli smo da vidimo komad koji svaka sofisticirana dama treba da ima.

 

Kombinaciji koju je ovog puta pokazala pratiocima naziva je pedeset nijansi sive i tako podsetila pratioce na popularni serijal knjiga autorke E. L. Džejmsa, po kome je snimljen film "50 nijansi sive".

 

Severina je blistala u prelepom kompletu iz nove Ready to Wear kolekcije britanske modne kuće Alekander McKueen, čije modele često nosi i sama Kejt Midlton, princeza od Velsa.

 

Srebrna maksi suknja gotovo klasičnog kroja upotpunjena je predimenzioniranom mašnom koja joj je dala fantastičan izgled i učinila da izgleda savršeno. 

 

Ovaj fenomenalni komad uparila je sa kratkim kardiganom od mešavine vune i kašmira sa okruglim izrezom i rukavima u obliku čaure koji su dodatno bili ukrašeni sa tri ukrasna dugmeta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Jedini odevni komad koji bio sive boje i koji je kontrastom dao posebnu dozu šarma je kožni, crni top koji je vireo ispod okruglog izreza kardigana.

 

Kako bi sve bilo savršeno, Seve se odlučila da ponese metalik srebrne cipele s visokom potpeticom, koje su celu figuru izdužile i dale dozu elegancije koja naprosto oduševljava i čini da ni jedna žena u ovoj odevnoj kombinaciji ne može da prođe nezapaženo. 

 

Bonus video:

Severina na nastupi Indire Radić 

 

makonda-tracker