trendi

Kako će se ovog proleća nositi MIDI KOŽNA SUKNJA? Severinin novi stajling je inspiracija za najlepše aprilske dane

0

Jedan efektan komad je dovoljan da budete primećene, a Severina to dobro zna 

CRVENA KOŽNA SUKNJA SEVERINE OPČINILA SVE
CRVENA KOŽNA SUKNJA SEVERINE OPČINILA SVE foto: Instagram / severina

Kožna suknja je godinama jedan od omiljenih odevnih komada svih devojaka koje se ne stide svojog seksepila, šarma i koje vole da se oblače u skladu sa poslednjim modnim trendovima.

 

Među njima je i Severina, koja obožava odevne komade koji su izrađeni od, najčešće, veštačke kože i koji su apsolutni modni hit decenijama unazad.

 

Severina se ovakvih komada ne odriče ni tokom zime, pa smo više puta imali prilike da je vidimo u crnoj mini suknji, koju kombinuje sa čizmama, čipkastim čarapa i izgleda, što muškarci vole da kažu, brutalno.

 

 

Ipak, ovog puta izbor je pao na nešto drugačiju varijantu čuvene kožne suknje. Midi komad u crvenoj boji, koji seže do pola lista, oduševio je brojne pratioce čuvene pevačice i izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. 

 

Ovog puta izbor je pao na crvenu suknju brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini koja je izrađena od veštačke kože, a koju je Seve iskombinovala sa plavom košuljom klasičnog kroja. Celu kombinaciju upotpunila je sivim puloverom sa crvenim detaljima, koji se savršeno uklopio uz ostale odevne komade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je pasioniralna ljubiteljka viskokih potpetica, a u njenom ormaru ima na desetine najlepših štikli sa potpisom čuvenih brednova. Ovo puta je odabrala cipele modne kuće Bottega Veneta s potpeticom visine devet centimetara.

 

Ovo njeno izdanje nije prošlo neopaženo, a i kako bi kad je suknja toliko efektna da nema šanse da je ne primetite. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Severina na nastupu Indire Radić 

 

makonda-tracker