trendi

Proleće bez njih ne može da prođe: Džej Lo održala modnu lekciju i pokazala kakve BELE PATIKE odmah treba da kupite

1

Džej Lo je hodajuća modna inspiracija, a sad je odušeila sve žene koje vole sportski, opušteni izgled 

foto: epa / Jose Mendez
foto: epa / Jose Mendez

Jedna od najlepših žena na svetu, Dženifer Lopez godinama važi za jednu od najbolje obučenih žena, pa ne čudi što mnoge trenseterke prate njene stajlinge svakog dana.

 

Ona ne voli mnogo da se eksponira, ali je paparaci prate u stopu, pa gotovo da ne može da prođe dan, a da neki od njenih autfifa ne osvane na društvenim mrežama ili portalima.

 

Tako je nedavno Džej Lo uslikana dok je bila u šetnji sa svojim suprugom Benom Aflekom, dok su razgledali nekretninu koju razmišljaju da kupe.

Za tu priliku, Džej Lo je ponela kežual izdanje, prelepu, pamučnu trenerku u sivoj boji i bele patike, apsolutne vladarke svakog proleća.

 

Ovog puta izbor je pao na model slavne italijanske modne kuće Prada, Cloudbust Thunder, koje koštaju skoro 1.000 dolara.

 

TRENDI PATIKE DŽENIFER LOPEZ
TRENDI PATIKE DŽENIFER LOPEZ foto: buzzipper / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ona su izrađene od tankog gotovo providnog materijala koji lako propušta vazduh, ali i vodu, pa je mnoge iznenadio njihov naziv. Čini se da ovo ipak nisu patike za mokro vreme kao što im se u nazivu kaže.

 

DŽEJ LO IMA NAJMOĆNIJE BELE PATIKE KOJE SU HIT OVOG PROLEĆA
DŽEJ LO IMA NAJMOĆNIJE BELE PATIKE KOJE SU HIT OVOG PROLEĆA foto: buzzipper / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bilo kako bilo, ove patike će sigurno ove sezone biti must have, a kako i ne bi kad su udobne, praktične i veoma lako se kombinuju uz gotovo sve. 

Ovo je novija verzija modela s kompleksnijim i skulpturalnim dizajnom, a karakteriše ih i predimenzionirani đon i 3D detalji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

A da li biste vi nosili ovaj model Prada belih patika? 

Bonus video:

Džej Lo plače zbog rezultata izbora u Americi

 

 

makonda-tracker