trendovi

Jednostavne, pomalo retro & vrlo udobne: BALETANKE koje obožavaju slavne dame možete da nosite i sa 20 i sa 60 godina

0

Ako više volite ravnu obuću od visokih potpetica, proleće je idealan period za baletanke, a ovaj model je veliki trend!

Kakve baletanke će biti hit ovog proleća?
Kakve baletanke će biti hit ovog proleća?foto: New Africa/Shutterstock

Kad autfitu želimo da dodamo statement par cipela, a istovremeno želimo i da nam bude udobno, onda definitivno biramo baletanke!

 

Baletanke su mnogim ženama, svih godina i modnih preferencija, omiljena obuća svakog proleća, jer su dovoljno elegantne da mogu da se nose uz pantalone, suknje ili haljine, a takođe su praktične, komforne i lako se uklapaju. Nije ni čudo što nikada nisu izašle iz mode, pa ih je nosila i Odri Hepbern, a ni do dana današnjeg se stvari nisu mnogo promenile.

 

One će biti među glavnim trendovima i na proleće 2024. godine, a postoje modeli koji više privlače pažnju od drugih i zajednički im je retro momenat.

Među slavnim damama u svetu mode za koje važi da imaju istančan modni ukus svakako je glumica Dakota Džonson, koja je pre nekoliko dana ponela model baletanki koji je opčinio modni svet, a tako su retro, jednostavne, uklopljive.
 

 

I što je najbolje, možete ih nositi ako imate 20, 30, 40, 50, 60 godina...

 

Baletanke Dakote Džonson za dan u Rimu
Baletanke Dakote Džonson za dan u Rimufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dakota je u Rimu prošetala u crvenim baletankama, a reč je o modelu koji se vratio u punom sjaju, s obzirom na to da je sada vreme aktivacije starih trendova.

 

Ne samo što su ove baletanke bile u jarkoj niijansi koja odmah privlači pažnju, one su lakirane, imaju prekrštene kaišiće i s potpisom su brenda koji obožavaju slavne devojke; reč je o brendu Alaïa, koji it devojke ne propuštaju da uvrste u svoje garderobere.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Оля (@the_heartbeat733)

Uz karirani kaput, crne pantalone i belu majinu, ovaj stajling je dovoljno neutralan, a opet na šik nivou, čemu su svakako doprinele baletanke koje razbijaju svaku monotoniju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kako da povratitte novac ako vam vodootporna obuća propusti: Stručnjak otkrila cake kako nas trgovci varaju

 

makonda-tracker