zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 12. do 18. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 18. februara.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: NinaMalyna/Shutterstock

Univerzum nikada nije tako "bukvalno shvatio" Dan zaljubljenih, jer je ove nedelje konjunkcija Marsa, Plutona i Venere u Vodoliji, što može zauvek uticati na lični život svakog čoveka. Takve veze često donose pojavu treće osobe – ljubavni trouglovi će zaista dobiti moć ove nedelje, a mnogi ljudi mogu jednostavno početi da maštaju o nekom novom, uprkos jakoj zajednici ili braku.

 

Ako u nedelji od 12. do 18. februara vodite važan razgovor sa partnerom, ili sretnete nekoga i uđete u vezu, nekakav "rezultat" biće 2026. godine.

 

Najinteresantnije je da će 2026. godine ciklus Venere i Marsa ponovo pokrenuti u znaku Jarca, ali tokom opozicije sa Jupiterom u Raku. Na primer, oni koji započnu vezu 2024. godine odlučiće da kupe stan, ili žive zajedno, ili se venčaju 2026. godine.

 

Nedeljni horoskop po danima, od 12. do 18. februara

 

Ovan

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće vam neke iskorake, a možda će biti i važnih prekretnica u vašem ličnom životu. Na primer, vi i vaš partner odlučićete šta vam je kao paru suštinski važno. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija između Marsa i Plutona, što vas može učiniti asertivnim u postizanju ciljeva u radu i timu. Verovatno je da dođe do sukoba sa jednim od muškaraca.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec je u konjunkciji sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam ogroman fokus na finansije vezane za porodičnu imovinu.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, što može doneti transformaciju u vašim odnosima,a moguća je pojava treće osobe u vezi ili braku.

 

Bik

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće iskorak sa nekim pitanjima iz vaše prošlosti, a možda će biti i skrivenih komunikacija ili važne komunikacije sa psihologom. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija između Marsa i Plutona, što može doneti asertivnost vašem partneru i kolegama. Takođe, u vašem životu se može pojaviti osoba koja će uticati na promenu u vašoj sudbini i karijeri.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, što će vam doneti ogroman fokus na vaše emocije i prilično oštre situacije u rešavanju finansijskih problema.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, koja može doneti transformaciju u vašim odnosim.a To bi moglo dovesti do raskida, prosidbe ili biste mogli biti uključeni u ljubavni trougao.

 

 

Blizanci

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće susret u profesionalnoj zajednici, kao i iskorak u nekoj vrsti onlajn aktivnosti. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija između Marsa i Plutona, što može doneti asertivnost u pitanjima učenja za vaša dostignuća u karijeri. Možda će se pojaviti uticajna muška figura.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, što će vam doneti ogroman fokus na neke tajne zadatke. Na primer, sesija sa psihologom će biti uspešna. Takođe, ako imate internet projekat, veb stranicu ili onlajn prodavnicu, bićete aktivno uključeni u razvoj.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija između Marsa, Plutona i Venere, što će možda doneti neki novi uvid u vaš odnos sa muškarcima i ženama. Za Blizance u paru, situacija može doneti promene u razumevanju partnerskog odnosa. Možda ćete upoznati nekoga iz inostranstva.

 

Rak

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće vam pomake u karijeri. Sastanak sa vašim šefom je takođe verovatan. U sredu, 14. februara, doći će do konjunkcije između Marsa i Plutona, što može doneti asertivnost u pitanjima vašeg porodičnog kapitala, na primer, moraćete sebi da zadate cilj da rešite problem finansija vašeg deteta ili partnera.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam ogroman fokus na komunikaciju unutar grupe ljudi. Aktivno ćete komunicirati sa prijateljima ili će se održati važan onlajn sastanak.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija između Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da donese promenu u vašem ljubavnom životu. Na primer, shvatićete da postoji neka vrsta krize u porodici i moraćete da je rešite u naredne 2 godine. Takođe možete ući u intimni odnos sa nekim.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker