zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 12. do 18. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 18. februara.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: NinaMalyna/Shutterstock

Lav

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu će doneti pomake u pitanjima vašeg napredovanja. Bićete veoma fokusirani na podučavanje, oglašavanje i možda ćete od vas tražiti da počnete da predajete. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija između Marsa i Plutona, što može doneti asertivnost u rešavanju stvari sa partnerom koje se odnose na stanovanje ili porodični život uopšte, zajednički život. Za samce Lavove, u vašem životu će se verovatno pojaviti neki aktivan muškarac.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći ogroman fokus na vašu karijeru i radne zadatke. Verovatni su važni razgovori sa menadžmentom, kao i dublje razumevanje vaših potreba za uključivanjem u rad tima.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija između Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da vam donese promenu u braku ili bilo kom drugom partnerstvu. Često ovo donosi globalnu reviziju ljubavne zajednice: ili prosidbu ili razvod. Možda imate 2 muškarca od kojih pokušavate da izaberete.

 

Devica

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće osećaj unutrašnje krize i nepovratnosti, a to može imati veze s finansijama ili zdravljem. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija između Marsa i Plutona, što može doneti asertivnost kada je u pitanju vaše zdravlje. Možda imate doktora koji će u velikoj meri uticati na promene u vašem načinu života. Takođe, na poslu se može pojaviti novi muškarac, što će na kraju uticati na vaše unapređenje.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam ogroman fokus na sopstvene vrednosti i pogled na svet. Verovatno ćete doći u kontakt sa ženom koja će vam otkriti sopstveni horizont razumevanja sveta.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, doći će do konjunkcije Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da donese promenu u vašem zdravlju. Takođe možete imati kancelarijsku romansu. Ti isti dani mogu doneti promene u vašem životnom stilu, svakodnevnom životu i načinu na koji generalno živite iz dana u dan. Na primer, prvi put odlučite da unajmite nekoga da vam pomaže oko kuće, ili odlučujete da uplatite teretanu ili zdravstveno osiguranje.

 

Vaga

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu će doneti pomake u pitanjima veza; vaš fokus će biti na vašem partneru i njegovim poslovima. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija Marsa i Plutona, što može doneti promene u odnosima sa vašim mužem ili decom. Ovo je nešto sudbonosno što može uticati i na finansijske promene.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec spaja Jupiter i Uran u Biku, donoseći vam ogroman fokus na velike finansije i bogatstvo vaše porodice. Takođe ćete verovatno morati da prođete kroz neku vrstu krize u vezi sa detetom.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da vam donese promenu u ljubavi, ali i pojavu nekog aktivnog obožavaoca. Ako imate porodicu, onda ćete imati veliki fokus na zadatke vašeg deteta.

 

Škorpija

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće iskorake u zdravstvenim stvarima, a sa nekom ženom ćete imati komunikaciju o poslu ili zdravlju. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija Marsa i Plutona, što bi moglo doneti promene u odnosima i mestu gde živite. Možda razmišljate o preseljenju ili renoviranju.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, što će vam doneti ogroman fokus na partnera i niz iznenadnih događaja koje on sam može da pokrene. Na primer, on može ponuditi da promeni vaš status ili mesto stanovanja.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, što vam može doneti promenu u pitanju mesta stanovanja. Takođe, promena može da utiče na jednog od roditelja i moraće aktivno da vode računa o svom zdravlju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker