astro

Zašto će 2026. godina biti posebno bitna? Prognoze ruskog astrologa o sudbini kralja Čarlsa III

1

Prema astrolozima, od septembra 2024. počinje težak period u natalnoj karti britanskog kralja.

 

Ruska astrološkinja analizirala je kraljevu natalnu kartu
Ruska astrološkinja analizirala je kraljevu natalnu kartufoto: EPA / Robert Ghement

5. februara postalo je poznato da britanski kralj ima karcinom, po zvaničnom saopštenju Bakingemske palate. 

 

Vest da je Čarlsu III dijagnostikovan rak stigla je nedelju dana nakon što je napustio bolnicu u Londonu, a sada je postalo poznato da će monarh odložiti svoje javne nastupe „kako bi sebi dao vremena da se oporavi.

 

Ruska astrološkinja Julija Lifanova analizirala je kraljevu kartu, otkrivajući  neke karakteristike vezane za zdravlje monarha.

 

1. Plutonova opozicija njegovom ascendentu Lavu stupila je na snagu 21. januara. Štaviše, Pluton je dispozitor svog Sunca u Škorpiji, a ovaj aspekt govori o autoimunoj borbi, odnosno, kao da se telo bori samo sa sobom. Nažalost, ova opozicija će samo dobiti zamah i Pluton će do 2026. godine „bombardovati“ njegovo telo, što ukazuje na verovatno pogoršanje bolesti, smatra astrološkinja Lifanova.

 

 

2. U aprilu i maju 2024. godine, zbog skupljanja planeta u znaku Bika, doći će do snažnog suprotstavljanja njegovom Suncu u Škorpiji, i to stepen do stepena. Ova pozicija može dovesti do povećanja otoka, jer Jupiter često donosi povećanje nečega što mu stane na put tranzita.

 

3. U slučaju Čarlsa, u istom trenutku crni mesec će se povezati sa Saturnom, koji je odgovoran za njegov zdravstveni sektor u Jarcu. Jedan od najtežih dana za njega može biti period od 25. marta do 7. aprila — verovatno je operacija ili uticaj na telo. Ovo ukazuje na verovatnu hemoterapiju tih istih dana, Čvor prošlosti u Vagi se diže na njegovoj Veneri. Ova planeta vlada hormonima, kao i parnim organima. Moguće je uklanjanje nekog organa iz tela.

 

Astrološkinja Julija Lifanova smatra da je moguće da Čarls preda većinu svojih poslovnih obaveza sinu Vilijamu
Astrološkinja Julija Lifanova smatra da je moguće da Čarls preda većinu svojih poslovnih obaveza sinu Vilijamufoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

Zaključak astrološkinje

 

Od septembra 2024. do kraja maja 2025. Mars će se kretati kroz sektor sna i tajnih aktivnosti, dok je Mars u njegovoj karti odgovoran za njegovu karijeru i drugi je dispozitor Sunca. Prvo, ovo će biti dug period nesanice, a drugo, često izaziva skrivenu borbu koja je nepoznata javnosti. Prema astrološkim prognozama, moguće je da će se kralj spremati da deo svog posla preda svom sinu.

 

Međutim, ovo nije iznenađujuće. Princ Vilijam je solarni Rak, što znači da će za njega tranzit Marsa kroz Raka od septembra 2024. do kraja aprila 2025. biti pravi test i moraće zaista da radi više nego inače. Astrološkinja Julija LIfanova predviđa da će do septembra 2024. godine kralj Čarls III skoro u potpunosti preneti vlast na svog sina, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVO SU SIMPTOMI BOLESTI KRALJA ČARLSA! Urolog upozorio: Pogađa uglavnom starije muškarce, drugi je po učestalosti karcinoma

 

makonda-tracker