astrologija

Horoskop Pavela Globe od 12. do 18. februara: Jedan znak pod hitno "DA SE SABERE", a kome će se NEPAŽNJA obiti o glavu?

0

Mišljenje Pavela Globe uvek privlači veliku pažnju, jer je on jedan od najboljih ruskih astrologa

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: Josep Suria/Shutterstock

Prema prognozama astrologa ove nedelje možemo očekivati prve ozbiljne poteškoće, a četiri dana su posebno opasna: 13., 14., 16. i 17. februar.

 

Dugoročni događaji uključuju negativnu promenu energije Marsa 13. i Venere 16. februara. Zajedno, ovo će nas učiniti manje konkurentnim i sporim.

 

Ovan


Za Ovna će nedelja početi apatijom i željom da ne rade ništa. Tačnije, ovo će početi u utorak, kada oslabi njihov pokrovitelj Mars. To je zbog male količine dolazne pozitivne energije, koja će postati nula. Lagane vežbe, lekovito bilje i pravilna ishrana pomoći će Ovnu da povrati raspoloženje i aktivno započne planirane aktivnosti.

 

Bik


U ponedeljak, astrolozi preporučuju predstavnicima ovog znaka da se saberu i zauzmu aktivnu poziciju. Ova strategija će vam pomoći da uđete u posao i održite zamah tokom cele nedelje, uprkos slabljenju Venere i Marsa. Poravnanje planeta će aktivno ometati otkrivanje potencijala i ostvarivanje novih mogućnosti i sposobnosti, tako da Bik treba da se prilagodi najboljem i jednostavno se drži izabrane strategije.

Blizanci


Od 12. do 18. Blizanci će morati da se bore sa željom da podlegnu iskušenju. Tokom ovog perioda važno je isključiti avanture i rizike, a takođe pokušati ograničiti finansijske izdatke zbog velike verovatnoće da se nanese značajna šteta budžetu. Astrolozi preporučuju da što pre rešite kućne poslove i odvojite vreme za komunikaciju sa prijateljima i bliskim rođacima, vašom partnerkom. Pozitivni razgovori će dobro uticati na vaše raspoloženje.

 

Rak


Rakovi ove nedelje treba da se čuvaju emocionalne nestabilnosti. Planete će značajno otežati aktivnost i negativno će uticati na vaše raspoloženje. Samo opuštanje i duhovne prakse pomoći će vam da se nosite sa posledicama takvog uticaja. Rakovi moraju zapamtiti svoje ciljeve. Sistematski i postepeni napredak ka uspehu biće optimalna strategija koja će vam omogućiti da se ne plašite prepreka koje se pojavljuju na tom putu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker