(tabela)

98% kompatibilni i uglavnom ostaju zajedno ZAUVEK: Evo koje kombinacije horoskopskih znakova se NAJBOLJE SLAŽU u ljubavi

1

Jeste li znali da su astrolozi procenili da su Blizanci i Škorpije kompatibilni svega 28% kao par? Znate li da Rakovi imaju čak četiri znaka kao potencijalno savršene partnere? Proverite ko bi vama najbolje odgovarao u ljubavi.

Element horoskopskog znaka važan je za kompatibilnost u ljubavi
Element horoskopskog znaka važan je za kompatibilnost u ljubavifoto: G-Stock Studio/Shutterstock

Budući da se astrološki sistem deli na 12 horoskopskih znakova, postoji mnogo potencijalnih kombinacija za ono što bi se moglo nazvati savršenom vezom između dvoje ljudi.


Ukoliko su elementi znakova Zodijaka kompatibilni, njihovim odnosom vladaju pozitivne vibracije, privlačnost i harmonija.


Horoskop: Ko se s kim slaže u ljubavi?

 

  • Astrolozi ističu da su vatreni znaci – Ovan, Lav i Strelac – uglavnom kompatibilni s drugim vatrenim i vazdušnim znacima.
  • Vodeni znaci – Rak, Škorpija i Ribe – slažu se fenomenalno s drugim vodenim i zemljanim znacima.
  • Vazdušni znaci – Blizanci, Vaga i Vodolija – kompatibilni su s drugim zemaljskim i vodenim znacima.
  • Zemljani znaci – Bik, Devica i Jarac – su kompatibilni s drugim zemljanim znacima i vodenim.

Imajte u vidu da se i suprotnosti privlače, pa tako znakovi Zodijaka koji su nasuprot jedni drugima, iako se tako razlikuju po elementu, imaju isti modalitet, pa često dele specijalnu povezanost.


Ipak, dve kombinacije znakova se izdvajaju kao najbolji spoj!

 

U tabeli pogledajte koji znakovi se, izraženo u procentima, najbolje slažu u ljubavi.

Koji horoskopski znakovi se slažu s kojim?
Koji horoskopski znakovi se slažu s kojim?foto: Glossy/Canva

Koji horoskopski znakovi se najbolje slažu u ljubavi?

 

  • Rak i Ribe - 98%


I Rak i Ribe su vodeni znaci i imaju mnogo toga zajedničkog. Introvertni su, emotivni i intuitivni, vrlo odani prijateljima i bližnjima. Uglavnom su umetnički tip, a razlike između njih su neznatne: Rak je malo više okrenut kući i radije će ostati u krevetu uz knjigu ili film, a praktičniji je od Riba, koje umeju da imaju glavu među oblacima i budu previše zaokupljene razmišljanjem i maštom. Ništa strašno!


Međutim, prirodan su par i jedno drugom sjajna podrška na svim poljima, a često dele i zajedničke hobije. Uglavnom su na istoj talasnoj dužini kada je reč o seksualnosti i često imaju veoma romantičan i erotičan odnos u krevetu.


Veoma su lojalni jedno drugom, govore istim jezikom i iskreno komuniciraju kakav god problem da se javi.

 

Pripadnici istih elemenata uglavnom su najbolje kombinacije horoskopskih znakova u ljubavi
Pripadnici istih elemenata uglavnom su najbolje kombinacije horoskopskih znakova u ljubavifoto: Anastasia Grig, Shutterstock
  • Jarac i Bik - 98%


Jarac i Bik su dvojac koji je najbolji primer savršene harmonije među zemljanim znakovima. Oni su često najbolji prijatelji, a ako se zaljube – čeka ih jedan divan odnos pun ljubavi i razumevanja.


Jarčevi su ambiciozni, a Bikovi vole stabilnost, sigurnost koa proizilazi iz dobro obavljenog posla. Oboje cene želju onog drugog da se usredredi na neki zadatak, pa ne pate kada zanemare vezu zbogh posla i višeg cilja. Imaju slične poglede na život, a iako nisu preterano spontani, nikada im nije dosadno i razgovor im teče lako i prirodno.


Odani su jedni drugima (naročito Bik) i uglavnom zajedno ostaju dugo ili zauvek i već od prvog izlaska imaju poverenje jedno u drugo. Tu je i izrazita emocionalna i seksualna kompatibilnost, a jedini problem može da im bude tvrdoglavost, koju uglavnom prebrode.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

 

makonda-tracker