čestitamo

Dali su joj jedno od najlepših srpskih imena: Danijela Karić i Ivan Mileusnić ponovo postali roditelji

0

Pevačica Danijela Karić donela je na svet svoje četvrto dete, a ovoga puta je ponovo postala majka devojčice

Danijela Karić i Ivan Mileusnić dobili su još jedno dete
Danijela Karić i Ivan Mileusnić dobili su još jedno detefoto: danijelakaric/Instagram

Danijela Karić, članica poznate porodice Karić i pevačica, porodila se, kako je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram saopštio njen suprug Ivan Mileusnić, poznati koreograf i plesač.


On je podelio fotografiju ćerke i supruge iz porođajne sale i uputio joj emotivnu poruku.


Ljubavi moja. Ti si heroj, ti si car, ti si najhrabrija, najbolja, jedinstvena, neustrašiva. Ti si moja boginja… Preponosan sam na tebe. Hvala ti za sve. Hvala ti što si izdržala i ostvarila mi još jedan san… – napisao je Ivan i otkrio ime njihove ćerkice.

 


Stigla nam je Milica – pobednica. Volim vas – poručio je koreograf.


Danijela i Ivan već su srećni roditelji dečaka Maksima, koji danas ima pet godina, dok pevačica iz braka s fudbalerom Nikolom Martaćem ima ćerku Moniku i sina Filipa.


Oni već godinama spadaju u jedan od najskladnijih parova naše javne scene. U braku su od 2019. godine, a koreograf je zaprosio pevačicu 2018. ispred Hrama Sv. Save.

 


Smatram da je Ivan moja druga polovina koja mi je nedostajala da budem potpuna. Neposredan je, spontan, emotivan, vredan, talentovan, vrlo inteligentan, mlad a vrlo samostalan i uspešan. Veliki je radnik i borac, neko ko je proputovao ceo svet i tečno govori ruski i engleski, kao i ja, što ne verujem da je slučajnost – rekla je Danijela jednom prilikom za Story.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Genetičarka odagnala sumnje koje muče sve trudnice

 

makonda-tracker