divno

Nije neko ko lako zaplače, ali... Danijeli Karić krenule suze kad joj muž pripremio ovo iznenađenje za rođendan

0

Pevačica Danijela Karić dobila je zaista lepo iznenađenje za rođendan od svog muža Ivana Mileusnića. 

Danijela i Ivan
Danijela i Ivan foto: Mateja Stanisavljević / ATAImages

Pevačica Danijela Karić i njen suprug Ivan Mileusnić već duže od tri godine su u skladnom braku, koji je pravi primer odnosa dvoje srećnih ljudi. Iz njihove ljubavi rodio se sin Maksim, dok Danijela ima još dvoje dece iz prvog braka - ćerku Moniku i sina Filipa. Danijela je već duže vreme i jedna od naših najlepših pevačica, a svojevremeno nam je otkrila i tajne svog izgleda

 

Ivan je rešio da Danijeli napravi iznenađenje za rođendan i, izgleda da mu je u potpunosti uspelo. On je sve prirpemio u jednom lokalu u beogradskom naselju Senjak. Kako se može videti u fotografijama koje je Danijela objavila na Instagramu, sled događaja je verovatno bio sledeći.

 

Ivan je došao do lokala sa Danijelom, ne rekavši joj da joj priprema iznenađenje. Kad su došli do lokala, Ivan otvara vrata, nakon čega je Danijela ugledala veliki broj belih, ljubičastih i roze balona i natpis "Srećan rođendan".

 

Na stolu je stajao i kavez za ptice u boji zlata, kao i veliki papir na kome je pisalo "Zamisli želju". Kada je sve to videla, Danijela je prvo razvukla osmeh od uha do uha, da bi joj zatim i krenule suze. Kako je rekla, nema običaj da bude tako emotivna, ali sada prosto nije mogla da se suzdrži.

 

- Slike govore više od reči ! Hvala ljubavi moja što me iz dana u dan činiš najsrećnijom i najposebnijom ženom ! Iznenađenje ti je uspelo! Volim te najviše na svetu. Znaš da ja nisam neko ko lako zaplače, ali nisam mogla da zaustavim svoje emocije i svoje suze radosnice ! Hvala SVIMA koju su ispoštovali i mene i mog muža ! Hvala za divno veče i predivan provod - napisala je oduševljena Danijela.

 

 

Posebno lepa bila je Danijelina rođendanska torta. Odmah pored svećica, na vrhu, stajale su figurice Ivana i Danijele, dok su "donji spratovi" bili rezervisani za fotografije njihove porodice.

 

Na fotografijama 6 i 7 možete videti momenat kada su Danijeli krenule suze radosnice, dok je torta na fotografiji broj 10.

 

 

Ivan je na svoj Instagram profil okačio jednu fotografiju sa proslave, na kojoj ljubi Danijelu u obraz, uz veoma lepu poruku.

 

- Moje blago. Voleti tebe - kratko i jasno je napisao Ivan.

 

 

 

makonda-tracker