zaboravljena ljubav

Voleli su se 9 godina, a onda - KRAH BRAKA: Danijela Karić je pre Ivana ludo volelela fudbalera sa kojim ima dvoje dece

0

Njen bivši muž nikada nije voleo da bude u centru pažnje javnosti 

KO JE BIO PRVI MUŽ DANIJELE KARIĆ?
KO JE BIO PRVI MUŽ DANIJELE KARIĆ?foto: Damir Dervišagić

Ovih dana srpska javnost je pisala da je Danijela Karić ponovo u drugom stanju. Njen sadašnji izabranik Ivan Mileusnić veoma je srećan jer će ponovo postati tata, a ni Danijela ne krije svoju veliku sreću.

 

Ipak, mnogi su zaboravili da je pre Ivana bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom, Nikolom Martaćem, koji se nakon razvoda potpuno povukao iz javnosti.

 

Danijela i Nikola Martać godinama su nosili titulu jednog od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Vest o njihovom razvodu upravo zbog toga je sve veoma iznenadila.

 

 

Nakon devet godina oni su odlučili da svako krene svojim putem, ali su zbog dvoje dece, ćerke Monike i sina Filipa, koji danas žive sa Danijelom i njenim suprugom Ivanom, ostali u dobrim odnosima.

 

Nikola je nakon razvoda nastavio da živi život daleko od očiju javnosti, i reklo bi se da mu je to veoma prijalo. Danijela je nakon nekoliko godina pronašla sreću u braku sa Ivanom Mileusnićem.

 

DANIJELA I NIKOLA SU SE RAZVELI POSLE 9 GODINA BRAKA
DANIJELA I NIKOLA SU SE RAZVELI POSLE 9 GODINA BRAKA foto: Dragan Kadić

 

Oni su se venčali 2019. godine nakon čega su dobili sina. Budući da Danijelina deca iz prvog braka žive sa njima mnoge je zanimalo kako se slažu, što je jednom prilikom i objasnio:

 

- Ivan je kao prijatelj sa njima, nije u ulozi oca, kao što ni ne treba da bude, oni imaju svog oca i on je divan prema njima. Tako da je sve kako treba, a i u korektnim odnosima sam sa ocem svoje dece - rekla je ona iskreno za Pink.

 

Bonus video:

Kako se zove ćerka Danijela Alibabića?

 

 

 

makonda-tracker