dinastija

Ko su sve žene u porodici Karić? Žive u luksuzu, kriju se od javnosti, a jednu od najlepših niste videli godinama

1

Njihovi životni putevi su veoma raznoliki, ali ih sve spaja jedna stvar – žive u luksuzu i raskoši. 

foto: KurirTV
foto: KurirTV

Janićije i Danica Karić su dobili petoro dece – četvoricu braće Sretena, Dragomira, Zorana i Bogoljuba, kao i njihovu sestru Oliveru. Može se reći za celu porodicu da nemaju probleme se novcem, dok neki baš vole da budu u centru pažnje javnosti, a drugi se kriju od iste kao zmija noge. 

 

Na neki načlin glava kuće je Bogoljub Karić, pa da počnemo od njegove životne saputnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara (@milankakaric)

 

MIlanka Karić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara (@milankakaric)

Bogoljub se oženio Milankom Karić, a čuvena je njihova priča o prvom upoznavanju. To se desilo kada je Bogoljub imao 18, a Milanka svega 15 godina. Samouvereni Bogoljub je odmah tom prilikom, ne oklevajući, rekao da će ona biti njegova supruga. I ispostavilo se da je bio potpuno u pravu pošto su danas u braku već više od 50 godina i imaju četvoro dece.

 

Dana Karić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Karic (@danakaric)

Milankina i Bogoljubova ćerka Danica Dana Karić postala je javnosti poznata još kao veoma mlada, kada je sa svojom sestrom od strica oformila bend DnD. Ona je sada već godinama u srećnom braku iz koga ima sinove Petra i Bogoljuba, ali i veoma zanimljiv način biranja lokacija na kojima živi. Naime, u Beogradu i regionu, na primer Crnoj Gori gde imaju vilu, je tokom leta, dok kad ovde dođe zima oni idu u Emirate. Reklo bi se da baš ne vole hladno vreme. 

 

Nadežda i Jelena Karić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Karic (@danakaric)

Bogoljubova i Milankina ćerka Nadežda je takođe u braku, iz koga ima dvoje dece. Znamo da je venčanje bilo u Beogradu, ali o njoj se generalno malo toga zna, pošto se vešto krije od očiju javnosti.  Slična je priča i njena sestra Jelene. Takođe je udata, ima dvoje dece i teško ćete je videti u medijima. 

 

Slavica Karić

 

Slavica Karić je oko 40 godina bila u skladnom braku sa Sretenom Karićem, koji je, na žalost, preminuo pre pet godina. Oni su braku dobili četvoro dece, kao i čak šestoro unučadi. 

 

 

Gordana Karić

 

Gordana je dete Sretena i Slavice, koja neko vreme nije živela u Srbiji. Školovala se u Londonu i na Kipru, ali  posle toga donela odluku da se vrati u domovinu. Radila je jedno vreme u nekoliko projekata prodice Karić, a prati je titula jedne od najlepših i najstilizovanijih Karića. Međutim, i ona ne voli da bude u centru pažnje, te se nikad nije suviše pojavljivala na javnim događajima. Međutim, čini se da godine ne utiču na nju i da ona vremenom izgleda sve bolje i otmenije. 

 

Hafa Karić

Hafa i Dragomir Karić su još jedan primer velike ljubavi i više nego skladnog braka u uovoj porodici. U bračnoj luci su već duže od 50 godina, a za to vreme su dobili četvoro dece i čak 13 unučadi.

 

Danijela Karić

Ona je Hafina i Dragomirova ćerka, a takođe je kao mlada činila polovinu benda DnD sa svojom sestrom Danom. Trenutno je u braku sa koreografom Ivanom Mileusnićem iz koga su dobili sina Maksima. Pre plesača ona je bila u bračnoj zajednici sa nekadašnjem fudbalerom Nikolom Martaćem, sa kojim je dobila dvoje dece, ćerku Moniku i sina Filipa

 

Marjana Karić

 

 

Marjana i Zoran Karić godinama su, već po običaju starijih Karića, u skladnom braku iz koga imaju četvoro dece. Marjana važi za nekoga ko ima izvanredne kulinarske spospobnosti, pa i ne čudi što je autorka kuvara koji predstavlja tradicionalna jela s Kosova i Metohije

 

Jefimija Karić

 

Priča Jefimije Karić, ćerke Marjane i Zorana, malo odskače od svih ostalih dama iz ove familije. O njoj se jako malo zna, ali ono što je poznato da ima dvoje dece iz braka sa Sašom Radenkovićem, koji je pre nekoliko godina ranjen u jednoj kafani.


Ana Karić

 

Ana Karić
foto: D. Udovičić

Njena sestra i bivša mis Jugoslavije se pre osam godina udala za crnogorskog ugostitelja Balšu Lješkara. I ona ima dvoje dece, a interesantno je da je Ana drugi put bila trudna u isto vreme kada i Dana Karić. Tada su sestre često pričale kako zajedno uživaju u blagoslovenom stanju. 

 

Olivera Karić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera (@olivera_karic)

Olivera je rođena sestra Sretena, Dragomira, Zorana i Bogoljuba, i u dugom i srećnom je braku, a ima po troje dece i unučadi. Imala je dosta poslovnih uspeha kao direktorka više kompanija u našoj zemlji.

 

Aleksandra Karić

 

Njena ćerka Aleksandra Karić ima dvoje dece i jedna je od onih članova porodice koji ne vole da budu u medijima.

 

Gorica Karić 

 

Gorica Karić je nedavno doživela jedan od najlepših trenutaka u životu, kada je dobila blizance! Interesantno je da su se srećni roditelji odučili za pomalo neobična imena za naše podneblje. Ćerka se zove Ana Aleksandra, a sin Bogdan Sreten, verovatno po starijim članovima familije. 

 

 

 

makonda-tracker