tužno

"Moj tata je preminuo u nedelju..." Glumica je podelila priču o smrti oca i neverovatan zapis o tome kakav je čovek bio

0

Glumici Dženifer Garner preminuo je voljeni otac, a ona je podelila divnu priču o svojoj porodici.

Dženifer Garner podelila je da joj je preminuo otac
Dženifer Garner podelila je da joj je preminuo otacfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Glumica Dženifer Garner podelila je sa svojim pratiocima i prijateljima da je njen otac Vilijam preminuo u 85. godini. U trenutku smrti, njegova porodica mu je pevala i bio je okružen svojim najmilijima.

 

Dženifer Garner bila je jako vezana za oca, a odrasla je u Zapadnoj Virdžiniji sa majkom Patrišom En, ocem Vilijamom i sestrama Melisom i Suzan.

 

Nedavno su proslavili 59. godišnjicu braka njenih roditelja, koji su se tada fotografisali pored zida ukrašenog cvećem.

 

Glumica im se tada zahvalila na ljubavi, sestrama i srećnom i bezbednom životu, ali u porodičnoj sreći uživali su svega dva meseca nakon toga.

 

 

Oproštaj Dženifer Garner od oca

 

Moj tata je preminuo u miru, u nedelju po podne. Bili smo s njim, pevali smo dok nas je napuštao. I dok nije bio tragedije u smrti čoveka od 85 godina, koji je živeo zdrav, divan život, znam da je tuga neizbežna i čeka iza neočekivanog ugla. Danas je dan za zahvalnost. Zahvalni smo za tatinu nežnost i tihu snagu. Za vragolasti osmeh i način na koji je izmislio ulogu uvek strpljivog tate devojčica. Zahvalni smo za njegovu radnu etiku, vođstvo i veru — počela je Dženifer i zahvalila se medicinskom osoblju.

 

 

Ona je istakla da su njeni tata i mama 59 godina bili u braku, a zahvalna je što je njen otac preminuo okružen unucima i ćerkama.

 

Toliko toga ima da se kaže o mom tati i sestre i ja nikada nećemo prestati da pričamo o tome koliko je bio divan s nama, ali delim danas svoje uspomene i cenim to što je bio briljantan, otac, čovek, deda, kao i sve što je ostavio iza sebe, puno ljubavi — napisala je Dženifer Garner uz niz fotografija sa ocem.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Smrt Davida Albaharija

 

makonda-tracker