probajte i vi

I pored troje dece i opsesije testom – DECENIJAMA IZGLEDA IDENTIČNO: Dnevni jelovnik Dženifer Garner morate da vidite

0

Kako je moguće da zaljubljenica u peciva i slatkiše, koja gotovo da ne izlazi iz kuhnje i znamo je od devedesetih, i danas ima stas kao na početku karijere? Ovo su njene tajne.

Dženifer Garner nije se mnogo menjala od početka karijere
Dženifer Garner nije se mnogo menjala od početka karijerefoto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Dženifer Garner je po profesiji glumica, ali ne krije da bi, da nije uspela u Holivudu, možda radila u nekoj kuhinji jer je velika ljubiteljka hrane i obožava da eksperimentiše i proba nove recepte. Sebe ne smatra naročitom kuvaricom, ali veoma uživa u tome da pravi nešto za svoje bližnje, posebno za svoju decu.


U svoju kuhinju nas je uvela simpatičnim snimcima koje deli na Instagramu šaleći se da je u pitanju njen "Kobajagi kulinarski šou", a u njima deli svoja omiljena jela i kako ih spremiti najjednostavnije.


Međutim, njena ogromna ljubav prema testu i kolačima se ne vidi na njenoj figuri, koja je besprekorna i identična otkako smo je upoznali devedesetih.

Pri tome, iako vežba, ona nije neprestano u teretani kao Dženifer Lopez, njena imenjakinja i nova supruga njenog bivšeg muža Bena Afleka. Kako joj onda polazi za rukom da održava vitku liniju?

 

Dženifer Garner odlično se kontroliše u svakodnevnoj ishrani
Dženifer Garner odlično se kontroliše u svakodnevnoj ishranifoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dnevni jelovnik Dženifer Garner


Dženifer Garner jednom prilikom je za Harper's Bazaar ispričala kako izgleda njen dnevni jelovnik i pomogla njenim fanovima da otkriju njene tajne savršenog izgleda.


Doručak Dženifer Garner


Ako postoji dosadna rutina u kojoj ne bi bilo loše zaglaviti se, onda je to doručak holivudske zvezde Dženifer Garner, koja svaki dan počinje uz isto jelo – provereno zdravo, puno biljnih vlakana i probiotika i korisno za figuru.


Kako ističe, ona doručkuje punomasni jogurt s mešavinom bobičastog voda i orašastih plodova.


– Jogurt i orašasti plodovi su odličan izvor zdravih masti, a kombinovanje s bobicama bogatim vlaknima čini ovo superzasitnim i hranljivim opcijama za doručak – ističe Džesika Bol, dijetetičarka iz kompanije EatingWell.

Posebno je dobra ideja odabrati grčki jogurt, koji ima više proteina i manje šećera.


Dženifer Garner, uz to, ujutro pije "kafu i još kafe", priznaje, a uglavnom bira običnu, crnu kafu.


Užina Dženifer Garner


Glumica je, inače, i vrlo uspešna poslovna žena, koja je pre izvesnog vrmeena pokrenula svoju liniju organske hrane Once Upon A Farm, a u njoj pronalazi najzdravije grickalice.

 

Dženifer Garner ima manje-više jednoličan dnevni jelovnik
Dženifer Garner ima manje-više jednoličan dnevni jelovnikfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Najradije između obroka gricka jabuke, a nije joj strano da u svojim skupocenim tašnama čuvenih brendova nosi iseckane komadiće voća. Za to ima i poseban trik: ona iseče jabuku, a potom komadiće ponovo sastavi kao slagalicu i tako je spakuje u torbu da voćka ne bi bila izložena vazduhu i promenila boju.


Naročito voli da uživa jabuku s puterom od kikirikiha.


Ručak Dženifer Garner


Moj tipičan ručak je velika salata od rukole i malo tamnog lisnatog povrća – kaže glumica. – To bude iseckano povrće, šta god da imam u bašti: brokoli, karfiol, boranija, grašak, paprika, bilo šta!


Uz to obično jede sir, orašaste plodove, slatki krompir (batat) ili malo smeđeg pirinča, da bi bila izdržljivija i imala više energije.

Stručnjaci kažu da ovakav ručak deluje vrlo prijatno, ali mu fali proteina.


– Ova salata deluje ukusno i fleksibilno, što je za mene dobar ručak, ali bih više volela da sadrži i izvore proteina, kao što su sočivo, pasulj, riba iz konzerve ili jaja, kao i neke zdrave masti da bi sve bilo uravnoteženije i ispunjenije – kaže Džesika Bol.


Večera Dženifer Garner


Glumica ističe da za večeru voli da pravi nešto što može da jede sa svojom porodicom – decom Vajolet, Serafinom i Semom, a ranije je pričala da su to često piletina i orzo, zatim tunjevina s kukuruznim hlebom...


Ne smatram sebe dobrom kuvaricom ili pekarkom, nemam dar da napravim nešto slatko – iskrena je Dženifer. – Ali volim da spremam za ljude koje volim, naročito za moju decu.


Kad nije sigurna šta da pravi, uglavnom se oslanja na svojih pet omiljenih recepata ili naruči picu iz lokalne picerije, a kada želi da se zasladi Dženifer uglavnom jede kuglu čokoladnog sladoleda.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Garner se bavi humanitarnim radom

 

makonda-tracker