njeni saveti

Kako uživati u starenju & biti srećan? Dženifer Garner ima sjajne savete za žene svih godina

0

Dženifer Garner je srećna i ispunjena žena, a podelila je divne savete koje bi svaka pripadnica nežnijeg pola treballo da usvoji.

Dženifer Garner ne krije kako je spoznala unutrašnji mir i sreću
Dženifer Garner ne krije kako je spoznala unutrašnji mir i srećufoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Glumica Dženifer Garner zahvalna je na svemu što ima u životu, pa se trudi da barem deo svoje sreće i principa podeli s drugima. Ona živi zdravo, obožava da kuva, neguje se, uživa...

 

Holivudska miljenica priznala je kako se nimalo ne boji starenja. Ona, naprotiv, tvrdi kako uživa u svakoj godini života.

 

 Iskreno, samo sam zahvalna što sam živa. I zahvalna sam za mudrost koju sam stekla kroz godine. Uživam u promatranju sebe i drugih žena koje prolaze kroz proces sazrevanja — rekla je glumica u razgovoru za People.

 

Lepa 51-godišnja bivša supruga Bena Afleka, s kojim ima troje dece, ženama je poslala posebnu poruku, kojom savetuje pronalazak užitka i zahvalnosti u svakoj životnoj dobi.

 

Trudim se da sledim primere zrelijih žena koje me inspirišu, pa poručujem devojkama da uvek brinu o sebi i zaborave strah od starenja  — ono je pravi dar — rekla je Dženifer.

 

Otkrila je i deo lične rutine brige o sebi, koja podrazumeva zdravu hranu, redovno vežbanje i kvalitetne odnose.

 

Dženifer Garner se hrani zdravo
Dženifer Garner se hrani zdravofoto: jennifer.garner/Instagram

— Vrlo dobro se hranim. Upravo sam ručala veliku činiju kelja! Takođe, imam snažne porodične odnose i kvalitetne veze u svom životu, a trudim se da budem i blaga prema sebi — rekla je.

 

Među kvalitetnim odnosima definitivno je i onaj s bivšim suprugom, s kojim je u odličnim odnosima, a često se viđa s njim i njegovom suprugom Dženifer Lopez.

 

Dženifer Garner u izlasku sa Benom Aflekom, Dženifer Lopez i njenom decom
Dženifer Garner u izlasku sa Benom Aflekom, Dženifer Lopez i njenom decomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim negovanja postojećih odnosa, naglasak stavljam i na davanje doprinosa društvu. Svake godine napravim nešto što me ispunjava. Ove godine s decom sam posetila omiljeni park u Los Anđelesu kako bismo u njemu posadili drvo, a prošle godine smo ruksake napunili hranom za djecu koja su siromašnija. Svaki dan razmišljam kako da svetu vratim sve što mi je dao — poručila je ona, prenosi tportal.hr.

 

Bonus video

NAJMANJE 5 GODINA MLAĐE NAKON OVIH TRETMANA! Dr Tamara Todorović objasnila kako da zaustavimo i usporimo STARENJE

 

makonda-tracker