astro

Kratak VIKEND HOROSKOP od 27. do 28. APRILA: Ko će da iznese i stavi "karte na sto", a koga INSTINKT neće izneveriti?

0

Subota donosi haotičnu mešavinu energije, zahvaljujući tome što su Jupiter i Uran u konjunkciji u znaku Bika

VIKEND HOROSKOP
VIKEND HOROSKOPfoto: Shutterstock / structuresxx

Strelac

 

Ovog vikenda morate da se fokusirate na sebe. Zanemarili ste svoje zdravlje, i fizičko i mentalno, sve ovo vreme i ovo treba da se ispravi pre nego što vas sve stigne.

 

Jarac

 

Kreativna inspiracija može da udari u bilo kom trenutku. Ovo je savršeno vreme da istražite ideju koja se razvija u vama ili da preduzmete korak na koji ste oklevali. Saradnja može obogatiti iskustvo i naučiti vas nečemu novom o sebi.

Vodolije

 

Ovog vikenda ćete se fokusirati na svoj prostor i možda doneti nekoliko promena kako biste ga uskladili sa svojim trenutnim stanjem uma. Budite nemilosrdni sa onim čega se oslobodite, jer bi to moglo stvoriti prostor za nešto novo i bolje za vašu budućnost.

 

Ribe

 

Obratite posebnu pažnju na svoje okruženje ovog vikenda. Pokušajte da slušate i razumete šta ljudi govore svojim delima, a ne samo svojim rečima. Neočekivano otkriće može da vas prijatno iznenadi. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker