ASTROLOGIJA

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 27. maja do 2. juna: Blizanci moraju da smanje KRITIKE, jedan znak čeka besparica!

0

Čuveni ruski astrolog donosi novo predviđanje koje će vam olakšati prolazak kroz poslednju nedelju maja i početak juna 

NOVČANI HOROSKOP OD 27. MAJA DO 2. JUNA
NOVČANI HOROSKOP OD 27. MAJA DO 2. JUNA foto: Shutterstock / Anuta23

Pavel Globa je jedan od najautoritativnih i najpopularnijih astrologa u Rusiji i ZND. Njegovi saveti za narednu nedelju pomoći će vam da privučete sreću u svim oblastima vašeg života.

 

Opšti savet za sve ljude je da pokušavaju da budu malo aktivnosti i izbegavaju aktivnosti koje dovode do gubitka energije.

 

Proleće se već bliže kraju, pa počinje vreme promene i emocionalnog prestrukturiranja. Ovo se odnosi ne samo na svakog pojedinca, već i na društvo u celini.

Ovan


Ovan će imati priliku da počne i završi nedelju što produktivniji. Međutim, ne vredi sada donositi važne odluke. Rizik od greške na prelazu proleća i leta je prilično visok. Možete oboje da radite važne stvari i da se opustite. Ako nema posla, možete očistiti kuću, posvetiti se ljubavi, sportu i brizi o svom psihičkom i fizičkom zdravlju.

 

Bik


Planete su sada u disharmoniji, ali samo je Venera jaka i kreativna. Ona će pomoći Biku da postane uspešniji i da se oslobodi negativnih programa. Biće moguće poznati ljudi, promeniti okruženje, tražiti nove hobije. Bikovi će imati priliku da u mogućnosti koriste svoju intuiciju. Ova nedelja je vreme takođe skrivenog uspeha. Može se postići, ali prepoznati trenutak neće biti lako.

 

Blizanci


Tokom ovih sedam dana, Blizanci mogu iznenada imati kakve sumnje u posao, život, ljubav, ali ih treba oterati. Poverenje je vaš najbolji prijatelj između 27. maja i 2. juna. Sada ne bi trebalo da kritikujete ljude oko sebe - bolje je tražiti mane u sebi, inače će se problemi samo povećati. Može izgledati da voljena osoba pokušava da ispravi nedostatke Blizanaca. U stvari, on će želeti da ih poboljša.

 

Rak


Nedelja je nesrećna za finansijske i intelektualne aktivnosti i bilo kakve nove početke. Astrolozi preporučuju da sve svoje napore usmerite na jednu oblast, a da se ne raspršite po raznim zadacima. Zvezde i planete ove nedelje su voljene da Rakovi počinju da ispoljavaju svoj najviši kvalitet. Došlo je vreme da pobedimo sebe i ne dozvolimo da bes, ljubav i malodušnost vladaju svojom dušom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker