SPREMITE SE, STIŽE!

Mračne tajne izlaze na videlo, emocije nas mogu prevariti: Šta donosi PUN MESEC U APRILU (prognoza za SVIH 12 ZNAKOVA)

0

Držite se čvrsto, uslediće rolerkoster koji neće zaobići gotovo ni jedan znak Zodijaka 

ŠTA DONOSI RUŽIČASTI, PUN MESEC U APRILU?
ŠTA DONOSI RUŽIČASTI, PUN MESEC U APRILU?foto: YuriyZhuravov/Shutterstock

Pun mesec u aprilu se često naziva ružičastim mesecom zbog ružičastog cveća koje cveta u Severnoj Americi tokom ove sezone.

 

Da li je zapravo roze? Ne. Ali energija koja okružuje ovu lunaciju je i dalje moćna, zahvaljujući žestokoj i strašnoj prirodi znaka u kojem se nalazi: Škorpije.


Smatra se da pun Mesec osvetljava skrivene stvari, a ovaj se ne razlikuje. Izneće tajne, frustracije, emocije i želje iz mraka na svetlo.

 

Pun Mesec u Škorpiji je posebno poznat po svojoj žestini i intenzitetu. Pošto je pun Mesec u kvadratu Plutona u Vodoliji, savremenom planetarnom vladaru Škorpije, razumno je misliti da će ove emocije biti pojačane.

 

Još uvek smo u retrogradnom Merkuru u Ovnu, koji se završava 25. aprila. Možda smo skloni pogrešnoj komunikaciji, tako da treba da razmislimo pre nego što reagujemo i saslušamo pre nego što se odlučimo.

 

Kako će pun Mesec u aprilu 2024. uticati na vaš znak?


Ovan


Pre donošenja bilo kakve odluke, analizirajte stvari praktično. Iako vas vaša intuicija može voditi, važno je da se uverite da su vaše slutnje potkrepljene dokazima. Odvojite vreme da prikupite sve potrebne informacije pre nego što se suočite sa bilo kim kako biste bili sigurni da ne donosite prebrzo zaključke. Na ovaj način možete verovati svom stomaku i donositi tačne odluke.

 

Bik


Čak i ako ste zauzeti, važno je pokazati svojim voljenima da vam je stalo. Jednostavno slušanje i brzo odgovaranje na poruke može napraviti veliku razliku. To pokazuje da ste tu za njih i da ste spremni da im pružite saosećajno uho da im pomognete da ih vodite kroz sve probleme sa kojima se mogu suočiti.

Blizanci

 

Sa dolaskom toplijeg vremena, može biti primamljivo provesti više vremena na otvorenom i uživati u prolećnom vazduhu. Uspostavite ravnotežu između posla i slobodnog vremena. Koristite vreme na otvorenom kao nagradu i bićete zapanjeni svojim novim osećajem motivacije!

 

Rak


Dok se krećete u svojim odnosima unutar grupe vršnjaka, možda ćete primetiti da se neki menjaju, a da napreduju samo oni zasnovani na jakim osnovama. Sve veze imaju uspone i padove, ali one sa kojima imate duboku vezu će izdržati. Ne plašite se i povezivanja sa novim ljudima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker