ultimativni TRend

4,7 MILIONA ljudi pronalazi inspiraciju baš u NJOJ: 5 modnih izdanja poznate influenserke koja su LETNJI SAN na javi

1

Prvi dani leta se bliže, a pitanje koje nas konstantno muči i ove sezone je aktuelno: Kako pronaći stil koji na istom mestu spaja šik sa udobnim? 

Leoni Hane na Kanskom festivalu 2022.
Leoni Hane na Kanskom festivalu 2022.foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Neretko se nađemo u situaciji da stojimo minutima, ponekada čak i satima ispred otvorenog ormara, izgovarajući onu čuvenu rečenicu "Pa, ja nikada nemam šta da obučem".

 

Instagram nalog jedne od najuticanijih influenserki na svetu Leoni Hane svojevrsni je modni priručnik za čak 4,7 miliona ljudi, koji na pomenutoj društvenoj mreži pomno prate svaki njen korak. 

 

U nastavku teksta, izdvajamo 5 vanvremenskih izdanja kojima je mlada nemačka trendseterka postavila standarde za nastupajuću sezonu.

1. DEZENI SU OPET U MODI

 

Prva odevna kombinacija u potpunom je skladu sa okruženjem u kom se influeserka nalazi. Lepršava duga suknja i krop top prepoznatljivog oblika i dezena, slika su i prilika italijanskog brenda Dolce&Gabbana, te nije ni čudo što se Leoni za ove komade opredelila upravo za vreme svog boravka u zemlji mode i paste.

 

Jarkocrvena torbica sa inicijalima pomenute modne kuće dala je poseban šarm ovom looku koji je upotpunila upečatljivom zlatnom ogrlicom i minđušama, koje radoznalima na temu gde to lepa Haneova provodi vreme poručuju – Kapri!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

2. BIZNIS KEŽUAL STIL

 

Za one dane kada direktno sa posla idete na kafu ili piće sa drugaricama, da prošetate psa ili uživate u romantičnom dejtu, potrebno je imati to jedno nepogrešivo day to night modno izdanje koje vas nikada neće izneveriti. Ležerno letnje odelo sačinjeno od pantalona neobaveznog kroja i istobojnog prsluka kombinacija su koja je zaludela svet!

 

Bela i bež kombinacija boja, kakvoj je Leoni pribegla u ovom slučaju, najpreporučljivija je za vrele letnje dane. Haneova je ovo izdanje začinila kačketom popularnog brenda Loewe i luksuznom Birkin torbom u nijansi kapućina, te zanimljivom kombinacijom nakita od žutog zlata. Ženstveni džemper finog tkanja prebacila je preko ramena, što je celokupnom izgledu dalo notu prefinjene elegancije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

3. ŽUTO JE UVEK U TRENDU

 

Sezona venčanja je u punom jeku, a žene muku muče u potrazi za svojom idealnom haljinom za tu priliku. Ova nenametljiva haljina bledožute boje, koju je Leoni ukomponovala sa svilenkastom torbicom nalik cvetu, savršen je odraz ženstvenosti i prikladna ne samo za venčanja, već i za večeru u nekom lepom restoranu ili koktele na plaži. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

4. TEKSAS SE VRAĆA NA VELIKA VRATA

 

Svako ko prati trendove zna da je dugačka suknja od teksasa must have ove sezone. Može se kombinovati sa košuljama, bluzama različitih krojeva i ležernijim krop topovima, a odaje utisak mladalačkog i energičnog stila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

5. ROMANTIČNA BELA HALJINA 

 

U pitanju je dobro poznat i naširoko omiljen komad odeće u plakarima svih žena, od ikonične Merilin Monro pa sve do najmoćnijih influenserki 21. veka. Naizgled potpuno obična, bela haljina koja otkriva ramena i širi se od struka nadole, kreacija je za koju uvek treba naći mesta u svom garderoberu. Mnogima najdraža influenserka opredelila se i ovoga puta za dizajn brenda Dolce&Gabbana, te je tako ovu nežnu haljinu sa potpisom čuvenog italijanskog modnog dvojca uklopila sa srebrnim ravnim papučama i torbicom iste boje. Ovo je još jedan primer fantastičnog "od jutra do večeri" izdanja, koje će vam u svakom trenutku pružiti osećaj lepršavosti i zadovoljstva. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poznati kreator prokomentarisao stil domaćih zvezda

 

 

 

 

makonda-tracker