sledeća je tek 2037.

Krenula je 20. aprila, donosi ROLERKOSTER mnogima: Šta konjunkcija Jupiter-Uran u Biku donosi vašem znaku Zodijaka?

0

Astrolozi kažu da je ovaj nebeski događaj, koji se dešava svakih 14 godina, među najvažnijim trenucima u godini.
 

KONJUKCIJA JUPITER URAN JE STIGLA
KONJUKCIJA JUPITER URAN JE STIGLA foto: Shutterstock / Bada1

Na svakih 14 godina planete Jupiter i Uran formiraju konjunkciju na nebu - i ove godine će se to dogoditi.

 

Konjunkcija znači da se povezuju u istom znaku i stepenu. Ovogodišnja  konjunkcija Jupitera i Urana počela je 20. aprila u znaku Bika.

 

Poslednja tačna konjunkcija Jupitera i Urana dogodila se pre 14 godina, 2011. godine, a sledeća će se desiti 2037. Ovo je prvi put od 1941. godine da se ove dve planete spajaju u Biku, što ga čini jednim od najvažnijih astroloških tranzita 2024.

 

 

Šta znači konjunkcija Jupiter-Uran u Biku?


Kada se Jupiter, planeta ekspanzije i filozofije, uskladi sa Uranom, planetom pobune i revolucije, možemo predvideti značajan globalni i lični preokret. Ova nebeska zajednica će pokrenuti novi ciklus koji će uzdrmati naš svet uvodeći promenu u perspektivi i iskrenu transformaciju koja će nas prisiliti da izađemo iz naših zona udobnosti.

 

Uran se oseća nelagodno u Biku, jer zemaljski znak žudi za stabilnošću i opire se brzim promenama. Ipak, Uran nas može podstaći da rastemo u oblastima kao što su odnosi i finansije, čak i ako nismo sasvim spremni. Na sreću, Jupiterovo prisustvo osigurava sreću sve dok idemo ugodnim tempom i izbegavamo impulsivne radnje. Ovo bi moglo biti začarano vreme, stvarajući novi prostor za kreativnost i partnerstvo.

 

ŠTA DONOSI KONJUKCIJA URAN JUPITER?
ŠTA DONOSI KONJUKCIJA URAN JUPITER?foto: berni0004/Shutterstock

 

Ovaj tranzit verovatno će naterati mnoge ljude da razmišljaju o tome šta rade sa svojim životima i osnažiće ih da počnu da prebacuju svoje živote sa svakodnevnog razmišljanja na uravnoteženiji način života zasnovan na opuštanju.

 

Jedna vrata se zatvaraju, druga se otvaraju. Važno je preduzeti korake potrebne da se krene ka novoj viziji. Na kraju krajeva, stvari ne mogu ostati iste zauvek, a ne možemo ni mi. Prihvatite nepoznato i preduzmite postepene korake ka sprovođenju značajnih transformacija.

 

Kako će konjunkcija Jupiter-Uran uticati na vaš znak?


Ovan


Sada je savršeno vreme da vizualizujete obilje u svom životu. Pokušajte da osetite osećaj obilja. Meditirajte na njega i pustite da se njegova toplina širi kroz vas.

 

Bik


Otkrivanje svrhe vaše duše može se postići udubljivanjem u vaše unutrašnje težnje i želje. Kada se povežete sa ličnom vizijom, možete pronaći zadovoljstvo u sebi i preduzeti korake ka tome da je ostvarite u stvarnosti. Što više verujete u sebe, to će lakše moći da se ostvari.

Blizanci


Vreme u kojem možete popraviti prošlost sve dok ste otvoreni za razgovor o situacijama koje su nas povredile. Što ste spremniji da poližete naše strahove u ogledalu i da se nosite sa njima, veća je verovatnoća da ćete ih umanjiti iz svoje podsvesti.

 

Rak


Povezivanje sa novom grupom prijatelja koji dele vaše ideje može vam dati osećaj pripadnosti i podstaći vas ka rastu. Sjajan je osećaj biti shvaćen na dubljem nivou i okružen onima koji dele vaša interesovanja. Zauzvrat, osetićete se viđenim.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker