astro prognoza

Dnevni horoskop za 26. MAJ: Ovnovima će ljubomora uništiti dan, jedan znak treba širom da otvori oči!

0

Neki će danas biti vrlo srećni, drugi treba da se paze prevare.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ
DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJfoto: Shutterstock / VH-studio

Ova nedelja biće uzbudljiva za mnoge znake horoskopa. Šta su zvezde spremile za vas proverite u najnovijoj astrološkoj prognozi.

 

Ovan

 

Znate da je promena u vazduhu, ali niste sasvim sigurni kako da se nosite sa njom. Komunikacija je ključ da ono što se dešava I ide u vašu korist. Pazite na sitne, ljubomorne ljude koji mogu pokušati da sabotiraju vaš dobar rad ili pokušaju da vam pokvare planove.

 

Bik

 

Čini se da se vaš krug prijateljstva raspada i teško vam je da znate na koju stranu treba da stanete. Današnji događaji vam pružaju priliku da ostanete neutralni. Indikovane su infekcije grla i alergije. Izbegavajte kompromitujuće situacije na poslu.

Blizanci

 

Forsirate pitanja koja bi, duboko u sebi, bolje bilo ostaviti da se sama raspletu. Iskoristite današnji dan da razmislite o stvarima. Merkur vas tera da se bavite problemima kojih biste se obično klonili. Pazite na svadljive ljude i izbegavajte svađe...

 

Rak 

 

Mlađi brat ili sestra može zahtevati vreme i pažnju. Mnogo toga se dešava na frontu karijere - pazite na tu kancelariju. Stres pod kojim ste bili počinje da raste kako podrška bliskih ljudi popušta. Rešite se na koju stranu želite da idete, to je od ključne važnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker