ma bravo, još jedan modni pogodak

Savršeno izdanje za sve NESAVRŠENE ŽENE: Šik stajling Nine Badrić skriva višak na stomaku i kombinuje se na 100 načina

0

Od boje do kroja sve je tip-top i zato jednu ovakvu svaka žena treba da im u svom ormaru 

NOVI STAJLING NINE BADRIĆ JE SAVRŠEN ZA NESAVRŠENE ŽENE
NOVI STAJLING NINE BADRIĆ JE SAVRŠEN ZA NESAVRŠENE ŽENEfoto: Instagram / badrich

Savršeni komadi odeće koji nisu basnoslovno skupi i koje možete nostiti u stotinama različitih prilika postali su zaštitni znak jedne od najomiljenijih pevačica na Balkanu, Nine Badrić.

 

Budući da je u poslednjih nekoliko meseci svoju publiku navikla na stalne promene jasno je da sa svakim novim pojavljivanjem ona izazove pravu malu lavinu komentara i lajkova.

 

Na poslednjoj objavi koja se može videti na njenom Instagram profulu Nina se pojavila u šik, modernom i prefinjenom stajlingu, koji se podjednako dobro može nositi preko dana, ali i u večernjim izlascima.

Kada je u pitanju oblačenje, Nina je veoma praktčna. Ona voli udobne odevene komade, farmerke, patike, ali uživa i u nošenju brendiranih krpica, koje uvek privuku veliku pažnju medija.

 

Haljina boje vina u kojoj je pozirala nedavno izazvala je pravu lavinu oduševljenja. Načinjena u Međugorju, gde je pevačica otišla da se opusti, uživa i pomalo radi, ova haljina je pravo otkrovenje za mnoge žene.

 

Njen kroj savršeno prikriva sve nedostatek u predelu struka, jer je sečena ispod grudi, odakle kreću nabori tako da se nepravilnosti na stomaku sigurno neće videti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Asimetrični deklote skreće pažnju na taj deo tela, a dovoljan je samo jedan efektan detalj poput neke ogralice i svi pogledi će biti uprti baš tu. Balon rukav s jedne strane veoma je upečatljiv, dok s druge strane golo rame ističe seksepil i čini da izgledate sjajno.

 

Ova haljina odlično se kombinuje uz patike, a za večernje izlaske visoke potpetice će učiniti da izgledate graciozno i prefinjeno. Kako se na Internetu može videti, ova haljina je dostupna u prodaji u veličinama od 32 do 46 i cena joj je oko 75 evra. 

 

Iako sjajno izgleda na štikle, Nina je odlučila da ipak ovu haljinu ponese uz  ravne slingback-sandale modne kuće Chanel. Čim su je videli, mnogi su odmah zapazili da je ovo još jedno od njenih fantastičnih izdanja i da čini se Nina sada više nego ikad ulaže napor da njeni stajlinzi budu čisto savršenstvo. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kontroverzni stajling Jelene Karleuše 

 

makonda-tracker