ruski astrolog

Pavel Globa kaže da je 25. april za jedan znak – DAN NOVCA! Evo ko može da se nada dobitku i uspehu od sutra

0

Poznati ruski astrolog ističe da 25. april donosi za jedan znak Zodijaka i finansijsku koristi, i važne životne lekcije, i nalet kreativnosti, učešće u važnom projektu, korisne kontakte...

Pavel Globa prognozira finansijski uspeh za jedan horoskopski znak od 25. aprila
Pavel Globa prognozira finansijski uspeh za jedan horoskopski znak od 25. aprilafoto: Lesub/Shutterstock

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa izneo je prognozu za plodotvoran period koji za pripadnike jednog znaka počinje s 25. aprilom, koji će za ovaj znak Zodijaka ujedno biti i najsnažniji dan kada je reč o finansijama.


Kako je on istakao, velikom novčanom dobitku, nekom značajnom prilivu i neočekivanom novcu mogu da se nadaju predstavnici znaka Device.


Kako on ističe, pred njima je primetan finansijski uspeh počevši od 25. aprila, a mogu da očekuju i pozitivne promene na poslu.

Možda će ti biti bonus ili učešće u obećavajućem projektu koji će pomoći ne samo da zaradite novac nego i da steknete dragoceno iskustvo i nove korisne kontakte.

 

Horoskopski znak Device od 25. aprila čeka uspeh
Horoskopski znak Device od 25. aprila čeka uspehfoto: Ironika/Shutterstock

U aprilu Device nemaju sreće samo kada je reč o novcu već će i kreativci rođeni u ovom znaku da budu veoma nadahnuti i efikasni, kojim god poslom da se bave. Oni će biti inspirisani i imati emocionalno intenzivan period, a svoje planove će uspeti da sprovedu u delo.


Zato ne treba strepeti od promena, piše Prochepetsk.ru, jer će za Device one u ovom periodu biti povoljne, pozitivne i ispuniti im živote emocijama i uspehom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrolog otkrila tajni put koji će vas iznenaditi


 

makonda-tracker