NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 22. do 28. aprila: Ko flert treba da ostavi za vikend, a koga čeka veliko iskušenje?

0

Zavirite u najnoviju astro prognozu poznatog ruskom astrologa i spremni dočekaje sve što vas čeka ove sedmice 

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. APRILA
NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. APRILAfoto: Grekov's, Shutterstock

Saveti Pavela Globe pomažu mnogim ljudima da ostanu lakše dočekaju izazove, postignu nešto novo ili održe uspeh postignut u svim oblastima. Vreme je da saznate kako da se ponašate ove nedelje da biste brže rešavali svoje zadatke.

 

Pravilna raspodela vremena i truda će vam pomoći da uštedite energiju . Svi horoskopski znaci treba da pažljivije prate svoje stanje i veoma pažljivo troše energiju. 

 

Ovan


Ovan bi trebalo da potisne ljubavne odnose u drugi plan. Ako se to ne uradi, može doći do problema na polju finansija. Upravo na njih sada treba da usmerite svu pažnju. Astrolozi preporučuju da svoje vreme i novac uložite u obrazovanje i obuku, sticanje novih veština i usavršavanje starih. Takođe je važno da se ne prejedate i ne jedete brzu hranu.

 

Bik


Bikovima je važno da vode računa o svom domu, zdravlju i raspoloženju. Ako imate zajedničke planove sa svojom drugom polovinom, onda je bolje da njoj date prednost. Timski rad će imati blagotvoran efekat na jačanje odnosa. Samac Bik može da sklopi  više poznanstava, ali ne samo zbog ljubavi. Ljudi vam mogu pomoći u promeni posla i pronalaženju novog izvora prihoda.

Blizanci

 

Moguće je da će upravo sada slobodni Blizanci moći da upoznaju novu ljubav. Prema rečima stručnjaka sa sajta Dailihoro. ru, tokom ovog perioda ne bi trebalo da se ustručavate da donesete važne odluke. Već u ponedeljak možda imate neodoljivu želju da svu energiju uložite u nešto novo, ali novo ne znači uvek bolje. Možda će Blizanci morati da uzmu u obzir iskustvo prošlih grešaka. Neuspesi treba da rade za njih, a ne protiv njih.

 

Rak

 

Ove nedelje i Rakovi imaju poprilične šanse da svoju mudrost i prethodno stečeno gorko iskustvo pretile u delo. Stručnjaci smatraju da Rakovi treba da uspostave harmoniju u svom domu i u životu uopšte. Vreme je da donesu odluke o onim stvarima koje su im najteže. Moderno je tražiti pomoć od voljenih. Kolektivni rad će vas zbližiti, a uzajamna pomoć će odnose podići na novi nivo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker