težak period

"Uvek mora neko u kući da bude takav!" U kakvim su odnosima Haris Džinović i Melina sa sinom i ćerkom?

0

Haris Džinović i Melina prolaze turbulentan period nakon razvoda, a pevač ne krije detalje gorkog kraha ljubavi duge gotovo 30 godina.

Haris i Mellina su nedavno stavili tačku na ljubav i brak
Haris i Mellina su nedavno stavili tačku na ljubav i brakfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevač Haris Džinović i njegova bivša partnerka Melina, koja se odrekla udatog prezimena i vratila devojačko Galić, nakon razvoda nisu u dobrim odnosima. Njihov razvod propratila je velika medijska pažnja, a nakon svega se Haris nekoliko puta oglasio i otkrio kako je proživljavao težak period iza sebe.

 

Da se Džinovići razvode, otkriveno je u januaru ove godine, a par je bio zajedno od 2002. U međuvremenu su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a zvanično su se venčali 2014. godine, posle 12 godina zajedničkog života, i to na luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

 

Slavni pevač otkrio je da ga je, sada već bivša, supruga napustila još pre godinu dana, a ne krije da je ogorčen na Melinu, pa je govorio da ga je prevarila i izdala.

 

 

Međutim, u svemu tome, "kolateralna šteta" jesu i njihova deca, Đina i Kan, kojima razvod roditelja zasigurno ne pada lako.

 

Mediji su pisali da je Melina ušla u porodičnu kuću na Senjaku u kojoj živi njen bivši suprug Haris Džinović sa decom, a kada je pevač pozvao policiju, ona je izašla, što su propratili novinari. Ono što je prilično šokantno jeste da se, navodno, nije javila sinu Kanu, te je, navodno, prošla pored njega kao da ga ne poznaje.

 

Kan Džinović nije više u dobrim odnosima s majkom Melinom
Kan Džinović nije više u dobrim odnosima s majkom Melinomfoto: DZINOVIC_KANN / instagram

 

U kakvim su odnosima Haris i Melina s decom?

 

Haris je otkrio da mu podrška sina Kana mnogo znači tokom razvoda, a njihova ćerka Đina, iako aktivna na mrežama, nije se oglašavala po pitanju kraha porodice.

 

Ipak, kada joj je bio rođendan, pokazala je tortu koju je dobila od majke na poklon, čime je pokazala da je s njom u prisnim odnosima, kao i ranije, za razliku od mlađeg Kana.

 

Đina Džinović se nedavno pohvalila tortom koju jjoj je za rođendan poklonila majka
Đina Džinović se nedavno pohvalila tortom koju jjoj je za rođendan poklonila majkafoto: djinadzinovic, Instagram

Međutim, iako danas sa naslednikom nema dobar odnos, Melina je ranije govorila o tome kako se slaže s decom.

 

— Ja zaista nemam problem sa decom. Oni nisu besni, normalni su, ja sam njima zadovoljna. Njihovi izlasci su normalni, oni rade sve što rade druga deca. Zašto bih ih zaključavala?! Oni izlaze gde treba da izlaze, to je strogo kontrolisano, imaju fino društvo — rekla je Melina svojevremeno.

 

Ipak, kako je i tada otkrila, deca su imala prisniji odnos sa ocem.

 

Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani — ispričala je Melina tada za ''Premijeru vikend specijal''.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

 

makonda-tracker