od ljubavi do...

Ženama ne veruje, za Melinu kaže da je – "nikakva": Džinovići zvanično RAZVEDENI, a Haris ne krije ogorčenost

2

Poznati par zvanično je razveden posle deset godina braka i 22 godine ljubavi, a pevač je otvoreno pričao o svemu nakon izlaska iz suda

Melina i Haris Džinović bili su zajedno od 2002. godine
Melina i Haris Džinović bili su zajedno od 2002. godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako javljaju domaći mediji, pevač Haris Džinović i 30 godina mlađa modna kreatorka Melina Džinović zvanično više nisu u braku.


Bosanskohercegovački pevač danas je viđen ispred suda u Beogradu, kada se našalio na račun cele situacije.


Ne, nisam zvanično razveden jer sam slučajno došao na sud – istakao je za Kurir.


Melina Džinović nije, inače, prisustvovala finaliziranju procesa razvoda braka, a pevač je rekao da mu nije poznato zbog čega.

Ne znam što nije došla, to pitajte nju – rekao je Haris i dodao da je sada zvanično razveden. – Dve strane su saglasne, sudija ima najmanje posla. Samo uradi postupak i to je to. Naravno da smo razvedeni, nije ovo šator nego sud.

 

Haris Džinović posle razvoda
Haris Džinović posle razvodafoto: Stefan Stojanović za Mondo

Pevač je istakao mu je značajno što je sin Kan Džinović uz njega, a nije siguran da li još uvek veruje u instituciju braka, dok ženama, kaže, ne veruje.


Naravno da mi znači Kanova podrška, ne sada nego uvek. Ne znam da li verujem u brak, ne znam šta bih rekao... Savet nemam, ali neka se snalaze sami. Mislim da je brak promešena investicija. Ženama ne verujem. Melina je nikakva. Prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja – kaže Haris.


Džinović se osvrnuo na tračeve da ga je supruga prevarila, a optužio ju je za materijalizam.

 

Haris Džinović se zvanično razveo od Meline
Haris Džinović se zvanično razveo od Melinefoto: Stefan Stojanović za Mondo

Ako neko izda porodicu, to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju, ali ne pada mi na pamet da proverama. Jedno od dvoje naslednika je jako ljuto na nju. Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nije priznala krivicu, znate, retko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu – kaže on.


Da se Džinovići razvode, otkriveno je u januaru ove godine, a par je bio zajedno od 2002. U međuvremenu su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a zvanično su se venčali 2014. godine, posle 12 godina zajedničkog života, i to na luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

 

BONUS VIDEO

Haris Džinović izjava nakon sto je izašao iz sudnice

 

makonda-tracker