nekad i sad

"Proverala sam mu telefone, postavljala trik-pitanja..." Ovako su Haris i Melina Džinović izgledali na početku ljubavi

0

Iako nije imala razloga za to, dizajnerka nije krila da je na početku ljubavi s muzičkom zvezdom bila veoma ljubomorna, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz tih dana

Melina i Haris Džinović zajedno su proveli 22 godine
Melina i Haris Džinović zajedno su proveli 22 godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nekoliko dana, domaći mediji javili su da se razvode Haris i Melina Džinović, poznati bosanskohercegovački par s adresom u Beogradu.


Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu – rekao je za Pink.rs dobro upućen izvor.


Na poziv novinara Melina je odgovorila:


Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno.

Haris i Melina Džinović na početku ljubavi


Haris Džinović i Melina važili su za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni i često su pričali o svojoj ljubavi, koja je trajala još od 2002. godine. Oni su se potom venčali na jahti u Dubrovniku 2014, a na društvenim mrežama pojavila se jedna stara fotografija koja otkriva kako su Džinovići izgledali u prvim godinama ljubavi.

Kako je Melina jednom prilikom ispričala u intervjuu za Story, ona je u braku sa Harisom uživala u potpunoj slobodi, a čak je i njenom suprugu ponekad bilo smešno šta ga sve pita.


Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi – ispričala je poznata dizajnerka.

 

Melina i Haris Džinović zajedno imaju dvoje dece - Kana i Đinu
Melina i Haris Džinović zajedno imaju dvoje dece - Kana i Đinufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Kako je Melina otkrila tom prilikom, ona je na početku veze s 30 godina starijom muzičkom zvezdom bila veoma ljubomorna.


Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga progranjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik-pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna – prisetila se ona.


Međutim, godine su donele i zrelost, pa je Melina odavno ostavila ovakve postupke iza sebe.

 

Haris i Melina Džinović venčali su se 2014, posle 12 zajedničkih godina
Haris i Melina Džinović venčali su se 2014, posle 12 zajedničkih godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala – ispričala je ona.


Haris i Melina, inače, zajedno imaju sina Kana i ćerku Đinu, a donedavno su zajedno živeli u luksuznoj vili na Senjaku.

 

 

BONUS VIDEO

Haris Džinović potpisuje ploču fanu

 

makonda-tracker