duga ljubav

S kim je u vezi Nemo, pobednik 68. Evrovizije? Vole se 5 godina, a to je prva osoba kojoj je priznao svoju nebinarnost

14

Švajcarski predstavnik koji je osvojio Evropu ne priča o svom privatnom životu, a mediji iz njegove zemlje pišu da je on godinama srećno zaljubljen

Nemo Metler pobednik je ovogodišnje Evrovizije
Nemo Metler pobednik je ovogodišnje Evrovizijefoto: EPA-EFE/JESSICA GOW

Nemo Metler, pobednik ovogodišnje Evrovizije, jedna je od glavnih tema proteklih dana širom sveta.


Predstavnik Švajcarske odneo je pobedu na 68. Evroviziji, održanoj u Malmeu, a iako je mesecima glavni favorit za pobedu bila Hrvatska, odnosno njen predstavnik Bejbi Lazanja, on je važio za jednog onih koji imaju najveće šanse da mu pomrse konce.


To je i uspeo, a uz to kakav glas ima i kakav je performans priredio, Nemo je u centru pažnje i zbog toga što se izjašnjava kao nebinarna osoba.

O privatnom životu Nema Metlera ne zna se mnogo, a švajcarski portal nau.ch piše da je muzička senzacija već pet godina u vezi s devojkom čije ime nije poznato javnosti.

1 / 9 Foto: EPA-EFE/WALTER BIERI

Navodno je ona prva osoba kojoj je Nemo priznao svoju nebinarnost, što znači da sebe ne vidi ni kao muškarca ni kao ženu.


Metler se, inače, 2022. izjasnio kao panseksualac, odnosno kao osoba koja se zaljubljuje u ljude, a ne u njihov pol, a pomenuti portal piše da ga privlače žene, muškarci i nebinarne osobe.


On je, inače, rođen u Bilu, u Švajcarskoj, ali već neko vreme živi u Berlinu, gde se oseća kao kod kuće.

 

Nemo Metler pobednik je ovogodišnje Evrovizije
Nemo Metler pobednik je ovogodišnje Evrovizijefoto: EPA-EFE/JESSICA GOW

Berlin je mesto na kom me niko ne poznaje. Mogu iznova da objasnim ljudima ko sam – istakao je nedavno za SonntagsZeitung.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Teya Dora posle Evrovizije

 

makonda-tracker