elegantno i komforno

Obucite se kao Dženifer Lopez: Haljina koja mami uzdahe je MUST-HAVE ove sezone

0

Sezona haljina je konačno stigla i donela nam niz novih trendova, a varijanta koju nosi čak i ikonična Džej Lo će vas raspametiti.

Džej Lo nekrunisana je modna ikona Holivuda
Džej Lo nekrunisana je modna ikona Holivudafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez (54) nedavno je uslikana ispred jednog restorana u Los Anđelesu, u jeku spekulacija o njenom razvodu od režisera i glumca Bena Afleka

 

Zanosna latino diva poznata je po svom besprekornom osećaju za modu, a žene širom sveta često se ugledaju upravo na njen stil oblačenja. 

 

Haljine su ponovo in, a slavna Džej Lo sada je demonstrirala kako se to nosi najpopularniji model duge letnje haljine u ovoj sezoni

 

Pletene duge haljine dočekale su svojih 5 minuta i ovoga leta su must have komad u garderoberu svake žene.

 

Ovom prilikom, slavna Džej Lo odlučila se za prozirnu bež varijantu duge pletene haljine brenda Revolve koja prati liniju tela i sa ukusom ističe njene najlepše atribute. 

 

Ovaj ultimativni letnji look Lopezova je upotpunila zalizanim repom i šminkom u zemljanim tonovima, a dodatni začin svemu pružile su velike srebrne alke, koje su poslednjih decenija postale njen svojevrsni zaštitni znak.

 

1 / 5 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Sandale u odgovarajućoj nude nijansi i Birkin Kelly mini torbica obogatile su ovaj look i dale mu notu vanvremenske elegancije i ženstvenog minimalizma.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Lični trener Dženifer Lopez otkriva tajne njenih oblina

 

 

 

 

makonda-tracker