polo

Jelena Đoković ima najlepšu košulju-haljinu za svaki dan! Nosi se uz patike, stoji svakom tipu građe & tako je trendi

2

Supruga Novaka Đokovića prava je modna inspiracija, a tokom šetnje Parizom nedavno je ponela sportsku haljinu kakva bez sumnje zaslužuje mesto u svakom ženskom garderoberu

Jelena Đoković je poznata po business chic stilu
Jelena Đoković je poznata po business chic stilufoto: M.K./ATAImages

Jelena Đoković, supruga tenisera Novaka Đokovića, ponovo je bila njegova najvatrenija navijačica na Rolan Garosu, a dane koje su Đokovići proveli u Parizu pratio je izuzetan stil, kako to obično biva s Jelenom.


Ovog puta, direktorka Fondacije "Novak Đoković" birala je nešto nonšalantnije odevne kombinacije, budući da je inače poznata po business chic načinu odevanja, a svaki put je ostavila odličan utisak.


Dok je na tribinama Jelena nosila kombinacije s košuljama, njen stil za uživanje u Parizu tokom dana bio je nešto opušteniji i neformalniji, a jedan od komada koje je nosila je jednostavna košulja-haljina kakvu zaista vredi imati u ormanu.

 

Pogledajte u galeriji u kakvim izdanjima smo viđali Jelenu na sportskim događajima u Parizu.

1 / 6 Foto: Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gospođa Đoković tako je za jednu šetnju glavnim gradom Francuske odabrala laganu haljinicu kratkih rukava, s decentnom kragnicom i zapravo je "produžena" polo majica, odnosno polo haljina. 

 

Jelena Đoković u košulji-haljini na pruge
Jelena Đoković u košulji-haljini na prugefoto: Instagram/jelenadjokovicnsf

U pitanju je ležeran komad za svakodnevne prilike, ukrašen horizontalnim prugama različitih širina, u beloj teget i zlatnožutoj boji, a haljina pada pored tela, suptilno naglašavajući njegove konture.

 

Jelena Đoković u polo haljini na pruge
Jelena Đoković u polo haljini na prugefoto: Instagram/jelenadjokovicnsf

Da sve bude još interesantnije, tu je visok šlic i kopčanje u predelu grudi, a Jelena je ovu ljupku prolećnu haljinicu kombinovala s belim patikama futurističkog dizajna.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Detalji Novakove povrede

 

makonda-tracker