Moda i Grad

Za stil Keri Bredšo ne treba mnogo novca! Ovaj komad učiniće da izgledate trendi, a jeftin je i sigurno ga već imate

0

Sara Džesika Parker (59) važi za jednu od najstilizovanijih žena na svetu, a komad koji je ponela na setu serije "And Just Like That…" praktičan je, uvek moderan i vrlo je moguće da ga imate u svom ormaru. 

Sara Džesika Parker jedna je od najbolje obučenih žena na svetu
Sara Džesika Parker jedna je od najbolje obučenih žena na svetufoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Mnogi zaboravljeni trendovi dižu se iz pepela i vraćaju u garderobere ove letnje sezone

 

Uz espadrile i slip majice, i teksas je ove godine doživeo veliki comeback, naročito kada su suknje u pitanju.

 

Ultimativna it devojka, Sara Džesika Parker, 04. juna ponela je na set serije "And Just Like That…" upravo jedan ovakav komad, a žene širom sveta potpuno su poludele za glumičinim neobaveznim, ali savršenim izdanjem. 

Zvezda serije "Seks i grad" poznata je kao neko ko se ne boji eksperimentisanja s različitim trendovima, a svaka kreacija koju ponese postaje pravi hit u svetu mode.

 

Sara važi za nekrunisanu ikonu stila, a na kombinaciji u kojoj se prošlog utorka pojavila na snimanju nove epizode serije, pozavidela bi joj i sama Keri Bredšo – junakinja po tumačenju čijeg lika je glumica i najpoznatija.

 

 

Parkerova (59) je nasmejana ušetala na set u trendi teksas suknji ležernog kroja, koju je ukomponovala sa bež majicom na V izrez

Nepravedno zapostavljena suknja od teksasa, za kakvu se glumica opredelila ovog puta, idealne je dužine i savršeno pogoduje svakom obliku tela. 

 

Bele baletanke i crno-beli ceger začinili su ovaj look i doprineli njegovom mladalačkom duhu, a svetloplave minđuše savršeno su se uklopile sa svetlim teksasom na suknji.

 

Ukoliko vam nedostaje ideja, pogledajte kako su još neke poznate dame kombinovale teksas suknju:

 

1.  Mina Milutinović

 

 

Lepa srpska manekenka Mina Milutinović, opredelila se za košulju i suknju od teksasa u istovetnoj nijansi. Ovakva kombinacija je nepogrešiva i u svakoj prilici izgleda moćno.

 

2. Tamara Kalinić

 

Tamara Kalinić
Tamara Kalinić foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Planetarno popularna Srpkinja i influenserka Tamara Kalinić ima besprekoran modni ukus, što je još jednom dokazala kombinujući ovu dugačku teksas suknju sa šik košuljom na pruge i ženstvenom belom torbicom

 

3. Emili Ratajkovski

 

 

Manekenka i spisateljica Emili Ratajkovski poznata je po svom šik i ležernom stilu, a nedavno je uslikana u širokoj teksas suknji i opuštenom crnom krop-topu

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Serija koja je postala svetski hit

 

 

 

makonda-tracker