o njima će se još pričati

"Ne želi da završi kao Madona": Očajnički potez Dženifer Lopez da spase brak sa Benom Aflekom sve je zaprepastio

1

Prijatelji tvrde, problem nije u Džej Lo, već u Afleku

DŽENIFER LOPEZ OČAJNA ZBOG PROBLEMA U BRAKU SA AFLEKOM
DŽENIFER LOPEZ OČAJNA ZBOG PROBLEMA U BRAKU SA AFLEKOM foto: epa / Jose Mendez

Pevačica i glumica Dženifer Lopez nalazi se u poslednjih nekoliko dana u teškoj psihičkoj situaciji budući da su glasine o njenom razvodu od Bena Afleka svakim danom sve glasnije.

 

Dženifer je u više navrata pokazala nesigurnost u sebe, ali i svog partnera, a svoje nezadovoljstvo ispoljila je i na jednoj konferenciji za novinare kada je na pitanje o Benu drsko odgovorila predstvniku medija.

 

Nakon toga je usledilo prošlonedeljno otkazivanje predstojeće koncertne turneje što joj je i te kako teško palo. 

Iako se u početku mislilo da je turneju otkazala zbog priča o razvodu, kasnije se pojavila druga priča koja kazuje da zapravo nije imala dovoljno prodatih karata i da je zbog toga odlučila da i ne krene na turneju.

 

Ipak ta teorija postaje malo verovatna nakon što se saznalo da je nekoliko nedelja od početka turneje prodaja karata bila na 78 procenata. Potražnja je počela lagano, ali je potom porasla.

 

Sa tim procentom prodatih karata turneja je mogla da bude veoma uspešna, ali zašto nije?

 

DŽENIFER LOPEZ IMA OZBILJNE PROBLEME U BRAKU SA AFLEKOM
DŽENIFER LOPEZ IMA OZBILJNE PROBLEME U BRAKU SA AFLEKOMfoto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Dženifer Lopez i suprug Ben Aflek dele čedan poljubac u Santa Monici

Par se venčao u Savani, Džordžija, u julu 2022. - 20 godina nakon što su se prvi put verili.

 

Nakon razgovora sa brojnim izvorima, jasno je da problem nije u nedostatku interesovanja za njenu muziku, već da je mnogo izvesnije da je otkazivanje turneje posledica problema u dvogodišnjem braku sa glumcem Benom Aflekom.

 

Upravo zbog toga je ovaj njen potez okarakterisan kao očajnički potez glumice i pevačice da spase brak.

DA LI ĆE PAR USPETI DA PRONAĐE IZLAZ IZ SITUACIJE
DA LI ĆE PAR USPETI DA PRONAĐE IZLAZ IZ SITUACIJE foto: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori potvrđuju da se on iselio iz njihovog, 48 miliona funti vrednog bračnog doma sredinom prošlog meseca. Sada je u iznajmljenoj kući u Brentvudu u predgrađu Los Anđelesa.

 

Usled te krize, Džej-Lo je odlučila da ne ode na turneju, objašnjavajući da želi da neko vreme provede sa svojom decom, porodicom i bliskim prijateljima.

 

Možda nije htela da izazove dodatnu pažnju priznanjem da ima bračne probleme, ali implikacija je dovoljno jasna.

- Strašno mi je žao i mnogo sam tužna što sam vas izneverila. Molim vas, znajte da to ne bih uradila da ne smatram da je to apsolutno neophodno - objasnila je Džej Lo svojim pratiocima.

 

Ljudi koji poznaju par kažu da je problem u braku, u suštini, sam Aflek. Jedan saradnik opisao je 51-godišnjaka kao komplikovanu osobu sa kojom je „nemoguće“ i „veoma je teško živeti“.

 

Iako nema nagoveštaja bilo kakve trenutne prevare, Aflek definitivno nosi titulu ženskaroša. Pre nekoliko godina postojala je svađa sa dadiljom njegove dece, koja ga je optužila da ju je "muvao",  što je on negirao, a 2017. se suočio sa optužbama da je opipao ženu na snimanju još 2003. godine.

 

BEN JE VRLO NESTABILAN, UVEK MU JE POTREBAN NEKO UZ NJEGA
BEN JE VRLO NESTABILAN, UVEK MU JE POTREBAN NEKO UZ NJEGA foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kasnije se izvinio, rekavši:

 

- Postupio sam neprikladno.

 

Ben je lečeni alkoholičar. Prva supruga Dženifer Garner ga je odvela na rehabilitaciju 2018. nakon što se pojavila u njegovoj kući sa biblijom i advokatom. 

 

Nekadašnja devojka Gvinet Paltrou nezaboravno je rekla da bi njegova idealna žena bila striptizeta koja bi ga poslužila pivom, u bikiniju. Definitivno se Džej Lo ne pronalazi u ovakvom opisu, pa je za mnoge i dalje prava misterija kako uopšte ostaju zajedno. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džej Lo tuguje

 

makonda-tracker