o čemu se radi?

MISTERIOZNI DETALJ na licu Kejt Midlton: Fanovi princeze primetili neobičnu promenu koja je sve zbunila

0

Otkada je početkom godine javnosti saopštena vest o privremenom povlačenju princeze od Velsa iz javnosti, internet svakodnevno preplavljuju nove teorije zavere o stvarnom stanju omiljene članice britanske kraljevske porodice.

Teorije zavere o princezi od Velsa se samo nižu
Teorije zavere o princezi od Velsa se samo nižufoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Vest o teškoj bolesti princeze od Velsa, Kejt Midlton (42), početkom godine rastužila je ceo svet. Supruga princa Viljama u potpunosti se povukla iz javnosti, kako bi se podvrgla terapiji usled dijagnostikovanog tumora.

 

Od tada, teoretičari zavere neumorno rade na kreiranju nekih novih istina, drugačijih u odnosu na one koje dobijamo kroz zvanične izveštaje i obraćanja Bakingemske palate.

 

Kako bi jednom za svagda stavila tačku na razne priče koje poslednjih meseci kruže internetom, Kejt Midlton se u subotu pojavila na proslavi službenog rođendana kralja Čarlsa III.

 

U Londonu je u subotu održana čuvena Pozdrav bojama (eng. Trooping the Colour) ceremonija kojom se slavni zvanični rođendan u tom trenutku aktuelnog britanskog monarha.

 

Nakon mnogo spekulacija o tome da li će ovom prilikom narodu omiljena princeza nakon višemesečne ilegale konačno istupiti u javnost, u subotu smo dobili potvrdan odgovor. 

 

Nasmejana Kejt pojavila se u prelepoj crno-beloj kreaciji u stilu Odri Hepbern, koja odiše kraljevskom elegancijom, a mnogi su primetili i da je sjajno raspoložena.

 

Prelepa i elegantna Kejt oduševila je sve prisutne
Prelepa i elegantna Kejt oduševila je sve prisutnefoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ipak, nekim teoretičarima zavere ni to nije bilo dovoljno te su ponovo različiti misteriozni narativi počeli da kruže društvenim mrežama

 

Naime, neki su na levom obrazu Midltonove primetili ožiljak za koji tvrde da ranije nije postojao, pa od toga napravili čitavu senzaciju. Upoređivali su stare princezine slike sa aktuelnim, ostavljali komentare i spekulisali na tu temu.

 

 

Ipak, ono na šta pojedini nisu obratili pažnju jeste činjenica da je ožiljak koji krasi levu stranu Kejtinog lica primećen još 2011. godine, kada je princeza po prvi put samostalno istupila na obavljanje svojih javnih dužnosti.

 

U pitanju je, kako je potvrđeno, ožiljak koji buduća kraljica ima još od detinjstva, a posledica je operacije za koju se veruje da ima veze sa otklanjanjem belega koji je prethodno postojao na tom mestu. 

 

Neki internet korisnici su sa svojim teorijama išli toliko daleko, da su pisali kako Bakingemska palata već mesecima obmanjuje javnost na temu Kejtinog zdravstvenog stanja, samo zarad pažnje. 

 

 

Ipak, mnogi aplaudiraju potezu princeze od Velsa, koja je uprkos teškoj borbi sa ozbiljnom bolešću smogla snage i pojavila se na jednom od, za britansku krunu, najvažnijih događaja u godini. 

 

Za više slika Kejt Midlton na ceremoniji Pozdrav boja, pogledajte galeriju u nastavku:

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker