ples planeta

Dnevni horoskop za 21. oktobar: Blizancima je sve u znaku posla, a jedan znaka čeka svađa sa partnerom

0

Ko će uzalud tražiti uslugu, a kome će okoline soliti pamet ceo dan? Pogledajte astrološku prognozu za 21. oktobar 2024.

Rakovi ne znaju kud će od obaveza
Rakovi ne znaju kud će od obavezafoto: Alliance Images/Shutterstock

Dnevni horoskop piše Olga Savić.

 

OVAN


Opterećeni ste privatnim problemima i teško se fokusirate na obaveze. I kolege vam upadicama samo odvlače pažnju. U kasnim popodnevnim satima ćete malo „doći sebi“ i biti spremni za jaču komunikaciju ili susret sa voljenom osobom.


BIK


Nešto u vezi sa sastankom koji ste isplanirali će se promeniti u poslednjem trenutku. Ni emotivnim segmentom nećete biti zadovoljni jer je više nego verovatno da će partner ili biti distanciran, ili da nećete uspeti da se uklopite.

BLIZANCI


Danas vam je bitna podrška šefova, zato se potrudite da imate dobru komunikaciju sa njima. Ukoliko vam je potrebna neka vrsta usluge, pripremite se na to da će to ići teže. U drugom delu dana se možete osećati iscrpljeno i nećete biti u fazonu za partnera.


RAK


Prvi deo dana će vam doneti užurbanost, nemogućnost da uskladite sve obaveze, ali i povremenu konfuziju kome ste šta obećali i šta sve morate završiti. Udahnite par puta duboko i spremite se da rešavate probleme jedan po jedan.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker