biće uzbudljivo

Nedeljni horoskop nekima donosi mnogo lepih stvari: Astrološka prognoza za svaki znak Zodijaka (od 21. do 27. oktobra)

0

Za jedan horoskopski znak je odličan period za potpisivanje važne papirologije, a jedan nikako da predahne.

Bikovima ova nedelja donosi oscilacije u ljubavi
Bikovima ova nedelja donosi oscilacije u ljubavifoto: Shutterstock / Look Studio

Nedeljni horoskop piše Olga Savić.

 

OVAN


Hrana
U ovoj sedmici prija vam konkretna klopa. “Zimska” hrana već dolazi na dnevni red kod vas – i pošteno ćete uživati u njoj. A ukoliko na kraju obroka ide i parče torte ili kolača – još bolje.
Ljubav
Iz dana u dan bijete bitke, malo tuđe a malo svoje. Sve što se vezuje za porodicu, dom ili posao i obaveze – ima da vas stisne, a i voljena osoba će umeti da vam „stisne“ mozak i da vas iznervira za sve pare. Neka vaši namučeni živce izdrže još malo – ovakav vid ataka na vaš nervni sistem će prestati za jedno dve nedeljice. A u međuvremenu – ljubavno se „stiskajte“ sa dragim vam bićem i u dnevnim i u noćnim satima – da bi nervoze otišle u zaborav. Slobodni Ovnovi – uzvrteli su se neki udvarači oko vas, pucaju „iz svih oružja“ u pokušajima da vas osvoje. A da se zavrtite zajedno u ljubavnom kovitlacu?
Posao
Ovnovi prave neki vid preseka tokom ove sedmice. Pa će neki od vas ostaviti posao na kojem su i otisnuti se ka drugom. Neki će dobiti projekat koji je potpuno drugačiji od onog što su radili do sada. A neki će napraviti velike promene u svom funkcionisanju i odnosu prema saradnicima, šefovima, kolegama. Ne mogu da kažem da je sedmica pred vama lagana, ali je za zeru jednostavnija od proteklog perioda. Jer, neke situacije se čiste, druge dolaze na svoje, rešavaju se. Što se novca tiče – ima ga, ali ima i troškova.
Zdravlje
Kad biste mentalno bili mirni – gde bi vam bio kraj.

 

BIK


Hrana
Trudite se da ne preterujete ni u čemu, ali to će tokom ove sedmice povremeno biti težak zadatak za vas. Pojačana je potreba za uživanjem u slatkim i slanim zalogajima.
Ljubav
Sve se može kad se dvoje slože, jel da? Pa sad, baš i ne možemo da kažemo da ćete se partner i vi stalno uklapati i slagati – biće tu oscilacija, biće i onih dana u kojima se pogledom razumete, ali i onih u kojima ćete i jedno i drugo biti lako razdražljivi i nervozni. No, malo ćete progledavati jedno drugom kroz prste a malo će kvalitetna komunikacija koja ipak postoji – učiniti da se nesporazumi brzo prevaziđu. Slobodni Bikovi –čudna je situacija kod vas – trenutno vam najviše prija taj osećaj slobode koji imate. Iako udvarača ima (neki od njih su poprilično uporni) – vas će ovih dana biti teško osvojiti.

Posao
Na samom ulasku u radnu nedelju sledi dosta nervoze i promena u planovima, ali stoji i vaša više nego jaka odlučnost da sve situacije rešite – što ćete i uspeti. Sem ovog početka, nešto laganija i jednostavnija poslovna sedmica je pred vama. Kolegijalni odnosi se popravljaju, atmosfera na radnom mestu nije više toliko uzburkana – deluje kao da stvari dolaze na svoje mesto. Ovo vam je dobar period i za trgovinu i za dogovore i za sklapanje prilično dobrih i trajnih ugovora. Finansijski element je nešto bolji nego inače.
Zdravlje
Moguće su prehlade.

BLIZANCI


Hrana
Možete nabaciti u narednom periodu poneko kilce…To I nije toliko strašno, ide zima, treba jačati imunitet – ali ipak gledajte da ne preterujete sa slatkišima, testima, konzerviranom hranom.
Ljubav
Sa voljenom osobom ćete napraviti par dobrih, radosnih, inspirativnih koraka....pa ćete se spotaknuti. Možete se spotaći o reč, o sitnicu, o talas sumnje, o naglašenu nervozu – partnerovu ili vašu. I ako se tako nešto dogodi – sedite i porazgovarajte, razrešite i raščivijajte situaciju do kraja. Nemojte ostaviti „repove“ da stoje negde po strani ili da vise u vazduhu – da se ne biste spotakli još koji put. Slobodni Blizanci – ako vam se neko baš baš dopao, a trenutno stvari ne idu u onom pravcu koji vi priželjkujete ili postoje neke prepreke – samo budite malo strpljivi. Ako je komunikacija u zastoju – pokrenuće se opet.
Posao
Ukoliko postoje prepreke ili kompleksne situacije koje se vezuju za posao – ne dižite ruke, brzo ćete uspeti da ih rešite – najverovatnije do sredine sedmice, a nemojte da se iznenadite ukoliko vam pomoć stigne sa one strane sa koje to najmanje očekujete. Dobar radni elan, dobra fokusiranost i organizovanost – pa će one svakodnevne obaveze biti „luk i voda“ za vas. Moguće je da ćete u ovom periodu dobiti „signal“ od strane nadređenih – nešto vezano za vašu poziciju ili finansijski deo.
Zdravlje
Onako – nije loše, ali nije ni savršeno.

 

RAK


Hrana
Otvoriće se apetiti…ili, bolje rečeno – provaliće. Pa će vam ovih dana biti sve slatko, pa ćete baš uživati u klopi – a najviše kada su oko vas osobe koje volite I sa kojima ste bliski.
Ljubav
Ja se nadam da će vaše voljeno biće biti dovoljno mudro da vas ne čačka mnogo, pogotovo ne tamo gde ste „tanki“ i preosetljivi. Jer ako vas čačne – to će biti kao da je čačnuo u osinjak. Nadam se takođe da će biti dovoljno mudar da shvati da vama ovih dana treba podrška, lepa reč, jasna komunikacija, nežnost i osećaj bliskosti i povezanosti. I naravno – treba mu više razumevanja za vaše promene raspoloženja. Slobodni Rakovi – ma jel moguće da se do sada nije pojavio niko ko bi te vaše uspavane leptiriće probudio? No, ne brinite – dobar ljubavni period za vas još uvek traje. Čekamo šta će lepo da se desi...
Posao
Prošle nedelje u poslu bi šta bi – neko se nervirao malo, neko se nervirao mnogo – ali sad smo to uglavnom ostavili negde iza sebe i idemo dalje. Ono što je najbitnije jeste da je vaša komunikacija sa drugima više nego dobra – prilično je lako dogovoriti se, napraviti kompromis i pronaći rešenje za bilo kakvu situaciju. Ista varijanta je i kada su administrativne i papirološke teme u pitanju. Ova sedmica vam je u fazonu da malo udahnete vazduh i da sve uglavnom ide nekim regularnim tokom.
Zdravlje
Pazite da se ne povredite – sve ostalo je u granicama normale.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker