(foto)

PRVA poruka dece Vilijama i Kejt na društvenim mrežama! Jednostavno i dirljivo, a pokazuje poseban odnos mališana s ocem

0

Nakon što se Kejt Midlton vratila u javnost, oči su uprte u njihovu porodicu, koja je emotivnom porukom uspela da rasplače mnoge na društvenim mrežama.

Kejt i Vilijam sa decom
Kejt i Vilijam sa decomfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Nakon što su porodično prisustvovali paradi Pozdrav bojama, princ Vilijam, Kejt Midlton i njihova deca, Džordž, Šarlot i Lui, ponovo su uspeli da privuku pažnju svetske javnosti i medija.

 

Šest i po meseci otkako smo je poslednji put videli na zvaničnim dužnostima, princeza od Velsa Kejt Midlton pojavila se ponovo u javnosti, kako je prethodnog dana i najavila, a mnogi su bili iznenađeni da je vide jer se nagađalo da se neće vratiti obavezama do kraja ove godine.

 

Ipak, princeza je otkrila da je dovoljno dobro da se pojavi na Pozdravu bojama, uprkos tome što i dalje ide na preventivne hemioterapije, usled borbe s karcinomom.

 

Kejt je blistala sa svojim suprugom i decom, među kojima se odmah izdvojio nestašni Lui, ali već dan kasnije, usledila je njihova prva javna poruka na društvenim mrežama.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

Naime, povodom Dana očeva, objavljena je fotografija princa od Velsa sa decom, te njihova poruka tati.

 

Objava je podeljena na Instagramu i Iksu, bivšem Tviteru, a poruka je jednostavna i dirljiva, te glasi: ― Volimo te, tata. Srećan Dan očeva.

 

Ovim je potvrđeno  da deca Vilijama zovu papa, a na fotografiji su njih troje na plaži s ocem, uslikani s leđa, dok je fotograf upravo Ketrin, koja obožava da se amaterski bavi fotografijom.

 

 

Kako je otkriveno, fotografija je nastala na obalama Norfolka prošlog meseca. 

 

Ova objava oduševila je mnoge, te su usledili brojni emotivni komentari podrške porodici.

 

Plačem! Predivna fotografija, hvala vam ― samo je jedan od komentara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 

makonda-tracker