zapetljani odnosi

Omaž slavnoj svekrvi ili – provokacija? Potez Bekamove snaje izazvao je buru i mnogi misle da je upućen Viktoriji

0

Pelcova je već dve godine u braku sa najstarijim naslednikom slavnog para.

Nikolin i Viktorijin odnos izuzetno je zapetljan
Nikolin i Viktorijin odnos izuzetno je zapetljanfoto: @victoriabeckham/Instagram

Nikola Pelc supruga najstarijeg sina Viktorije i Dejvida Bekama već neko vreme je u centru pažnje zbog navodnih tenzija sa svojom svekrvom.

 

Priče o njihovom lošem odnosu počele su da kruže još uoči njenog venčanja sa Bruklinom, kada je Viktorija obećala da će dizajnirati venčanicu za Nikolu, ali ju je navodno "ispalila" u poslednjem trenutku.

 

Ovaj incident, prema izvorima bliskim porodici, dodatno je zaoštrio odnose između dve žene, što je dovelo do spekulacija da se one nikada nisu u potpunosti zbližile.

 

Iako su obe pokušale da javno prikažu kako su u dobrim odnosima, često se može primetiti suptilno nadmetanje u njihovom ponašanju.

 

Bilo da je u pitanju prisustvo na porodičnim okupljanjima ili objave na društvenim mrežama, Nikola i Viktorija kao da pokušavaju da dokažu kako među njima nema problema.

 

Međutim, poslednji potez Nikole Pelc mnogi tumače kao omaž njenoj poznatoj svekrvi, više nego takmičarski potez.

 

Naime, Nikola je na svom Instagram-u podelila fotografiju sa novom frizurom – crnim dugačkim bobom isfeniranim na ravno, što neodoljivo podseća na ikoničnu frizuru koju je Viktorija nosila tokom dana provedenih u grupi Spice Girls.

 

Ovaj stil, poznat kao "Poš bob", bio je zaštitni znak Viktorije Bekam i obeležio je čitavu jednu eru njene karijere.

 

Ova promena izgleda Nikole Pelc izazvala je mnoštvo komentara i spekulacija, a mnogi smatraju da je to bio njen način da oda priznanje svojoj svekrvi ili možda čak stavi tačku na glasine o njihovim nesuglasicama.

 

Bilo da je u pitanju pomirljivi gest ili samo modni eksperiment, jasno je da je Nikola svesna značaja svog poteza u očima javnosti, a njena nova frizura bez sumnje je podsetila na Viktorijin prepoznatljivi stil i moćnu ličnost.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

 

makonda-tracker