PONIŽAVAJUĆE

Prevario ju je 92 puta, nije je štedeo ni kad je bila trudna: Nejmarova bivša devojka šokirala odlukom koju je donela

0

Jedna od najboljih fudbalera sveta definitivno nije momak kojeg biste želeli pored sebe 

POTEZ BRUNE BJANKARDI RAZBESNEO ŽENE
POTEZ BRUNE BJANKARDI RAZBESNEO ŽENE foto: brunabiancardi/instagram

Brazilski fudbaler Nejmar često je bio u centru pažnje medija ne samo zbog posla kojim se bavi, već i zbog svoje, nestašne i nestalne prirode, koja ga je često dovodila u razna iskušenja.

 

Prevare su njegovo drugo ime, a mediji spekulišu da ih je bilo toliko da je teško i pretpostaviti broj. Ipak, one za koje se zna, a desile su se u poslednjih nekoliko godina dok je bio u vezi sa Brunom Bjankardi, kreću se oko broja 92.

 

On se nedavno posle godinu dana pauze vratio na teren. Ipak, nije se pisalo ovog puta o njegovoj igri već o tome da mu se, čini se, ponovo vratila žena koju je sebično varao kad god je stigao

Njih dvoje su ponovo viđeni zajedno, pa se spekuliše da mu je influenserka oprostila sve i da je sprena da pređe preko svog ponosa i ponovo pokuša da stvori porodicu sa njim.

Oni već imaju ćerkicu, Mavie, s kojim je i uslikana dok je Nejmara bodrila sa tribina na utakmici koja je odigrana pre nekoliko dana. 

 

Nakon što su razmenili poljupce postalo je jasno da je Bruna spremna za novi početak, a dokle će on biti spreman da joj bude veran nešto je što se svi u ovom trenutku pitaju. 

 

makonda-tracker