evo šta je radila

"Je li moguće da je OVOLIKO iskompleksirana?" Megan bezuspešno pokušala da skrene pažnju na sebe dok je svet gledao Kejt

1

Baš u momentima kada se Kejt Midlton pojavila u javnosti posle više od pola godine, u američkim medijima osvanula je vest o njenoj jetrvi i ljutoj protivnici u borbi za pažnju planete...

Megan Markl nastavlja sa svojim biznisom i bira pogrešan tajming, ako pitate fanove Kejt Midlton
Megan Markl nastavlja sa svojim biznisom i bira pogrešan tajming, ako pitate fanove Kejt Midltonfoto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

 

Minuli vikend protekao je u znaku britanske kraljevske porodice, budući da se Kejt Midlton, princeza od Velsa, pojavila u javnosti nakon čak šest i po meseci.


Ona je prisustvovala Pozdravu bojama (eng. Trooping the Colour), ceremoniji kojom se zvanično slavi rođendan britanskog monarha, trenutno Kejtinog svekra kralja Čarlsa III.


I dok je svet detaljno pratio sve s ove parade u vezi sa suprugom princa Vilijama – kako se obukla, kako se obraćala deci, kako je gledala supruga, koliko se promenila od decembra 2023... njena jetrva nije sedela dokona!

 

Pogledajte kako je Kejt Midlton izgledala na Pozdravu bojama.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, nije bila pozvana na Pozdrav bojama, ali joj je ovaj vikend protekao (na neki način) radno jer je predstavljen drugi proizvod njenog lifestyle brenda American Riviera Orchard!


Načo Figueras, argentinski polo igrač i prijatelj princa Harija, prva je poznata ličnost koja se pohvalila da je od vojvotkinje dobila novi ekskluzivni džem iz ograničene serije Megan Markl, kao i pakovanje keksića za pse.

 

Načo Figueras prvi je dobio drugi džem Megan Markl, ovog puta od maline
Načo Figueras prvi je dobio drugi džem Megan Markl, ovog puta od malinefoto: NACHO FIGUERAS/INSTAGRAM

Kako prenosi Daily Mail, veruje se da je vojvotkinja poslala 50 teglica uticajnim ličnostima, a nakon što je prvi proizvod bio džem od jagoda, ovaj je napravljen od malina.

 

Načo Figueras prvi je dobio drugi džem Megan Markl, ovog puta od maline
Načo Figueras prvi je dobio drugi džem Megan Markl, ovog puta od malinefoto: NACHO FIGUERAS/INSTAGRAM

Figueras je, inače, podelio fotografije ovih poklona baš u vreme Pozdrava bojama, pa se komentariše da je Megan želela da zaseni kraljevsku porodicu i Kejt Midlton i dominira medijima.

 

I Nina Igi, ljubimica poznatog polo igrača Nača Figuerasa, dobila je poklon od Megan Markl - teglu keksa njenog brenda American Riviera Orchard
I Nina Igi, ljubimica poznatog polo igrača Nača Figuerasa, dobila je poklon od Megan Markl - teglu keksa njenog brenda American Riviera Orchardfoto: NACHO FIGUERAS/INSTAGRAM

"Znao sam da će da uradi nešto čim je čula da Kejt dolazi! Ona ne može da podnese to što princeza dobija više pažnje", "Je li moguće da je ovoliko iskompleksirana? Neverovatno!", "Pitao sam se šta Hari i Megan planiraju za ovaj dan, oni jednostavno ne mogu da se kontrolišu", "Sećate li se da je broj brend najavila u sekundama pre nego što je princ Vilijam održao govor na dodeli Dajanine nagrade?", "Ova žena nema ni trunku dostojanstva"... neki su od komentara protivnika "klana Saseksovih".


Slučajno ili ne, ovo je dugo iščekivani naredni korak Megan Markl u promociji brenda American Riviera Orchard, za koji je nedavno počelo da se priča da mnogo obećava, a ne nudi ništa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker