šta vi mislite?

Mnogi su saglasni – princeza MORA DA PRESTANE s ovim: Vilijam i Kejt podelili emotivne fotografije o kojima se priča

0

Princ Vilijam i princeza Ketrin od Velsa danas su podelili posebne kraljevske portrete, a jedan od njih privukao je mnogo negativnih komentara...

foto: Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton konačno se juče pojavila u javnosti, nakon šest i po meseci pauze, a s porodicom je prisustvovala Pozdravu bojama, tradicionalnoj paradi kojom se zvanično obeležava kraljev rođendana.


Dan kasnije – ponovo se povukla.


Na zvaničnim stranicama princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama danas su objavljene dve fotografije, povodom Dana očeva, koji se obeležava Ujedinjenom Kraljevstvu, a njima nema Kejt Midlton, iako je autorka jedne.

Na prvoj fotografiji vidimo trenutak snimljen u detinjstvu princa Vilijama, dok se igrao sa svojim ocem Čarlsom, a Vilijam je tako zvanično čestitao praznik ocu i nazvao ga je "pa", što je skraćeni oblik francuske reči "papa", kako smo juče saznali da i princ Lui zove samog princa Vilijama.


Nakon toga, objavljen je Vilijamov portret s njegovom decom – princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luijem, a njemu porodicu vidimo otpozadi, zagrljenu i zagledanu u more.


Volimo te, papa. Srećan Dan očeva. Dž, Š. i L – navodi se u opisu fotografije.

 


Kao autorka ovog portreta navedena je Kejt Midlton, odnosno princeza od Velsa, a istaknuto je da je on nastao tokom 2024. godine.


I dok vatreni obožavaoci britanske kraljevske porodice hvale princa Vilijama, Kejt Midlton i njihovu decu zbog svega što urade, od konnkretnih stvari do toga što su samo podelili neku fotografiju, ima i onih koji kažu da bi Kejt Midlton nakon fijaska u martu trebalo da odmori od bavljenja fotografijom.

"Nije joj bilo dosta one sramote za Dan Majki?", "Kraljevski portreti se ne fotografišu otpozadi, o čemu je razmišljala princeza od Velsa?", "Plaža je prelepa, modeli su ti budući kralj i njegova deca i ti napraviš ovako bezveznu fotografiju", "Ah, kako su me dirnuli njihovi izrazi lica", "Na ovako lepom mestu nije mogla da smisli ništa zanimljivije od toga da joj okrenu leđa"... neki su od komentara.

 

 

Podsetimo, princ i princeza od Velsa su za Dan majki u martu, u jeku spekulacija i teorija zavere o tome šta se dešava s Kejt Midlton, koja u tom trenutku nije viđena u javnosti od decembra, objavili fotografiju princeze sa decom.

 

 

Kao autor je tada naveden princ Vilijam, a nakon što su brojne novinske agencije povukle ovaj portret i pošto su društvene mreže preplavile brojne greške pri njegovoj obradi, odgovornost je preuzela Kejt.


Kao bilo koji drugi fotograf amater, i ja povremeno eksperimentišem sa fotomontažom – istakla je tada princeza od Velsa na društvenoj mreži Iks i izvinila se zbog mogućih zabuna.


Od tada je Kensingtonska palata objavila još dve fotografije iza kojih stoji Kejt, rođendanske portrete princeze Šarlot i princa Luija, a sada i ovaj kraljevski portret.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Na zvaničnom profilu princa i princeze od Velsa je, inače, podeljeno i nekoliko trenutaka s Pozdrava bojama, a uz dva snimka porodice, posebno je istaknuta fotografija na kojoj Vilijam i kejt gledaju jedno drugo nasmejani dok stoje iza svoje dece.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker